Місяць: Квітень 2024

“Чи візьме Росія Одесу – єдине питання”: Маск відзначився черговою заявою про війну

Мільярдер Ілон Маск заявив, що Росія не припинить війну проти України, поки не окупує всі території, які спробувала анексувати. Про це засновник компанії SpaceX написав у X (колишній Twitter). Маск прокоментував заяву головнокомандувача Збройних сил… Read more »

З Днем праці 2024 року: привітання у прозі, віршах, картинки українською мовою

Привітання з Днем праці 2023: проза, вірші Вітаємо з Міжнародним днем праці,Колеги, друзі, рідні, знайомі!Нехай праця додає сил і здоров'я,Щоб мрії збувались у життя. *** Шановні колеги! З нагоди Міжнародного… Read more »

Пісторіус підписав указ про реформу в бундесвері: що це означає

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус підписав “Оснабрюкський указ”, за яким Німеччина має стати “основою стримування і колективної оборони в Європі”. Про це пише Spiegel. Документ передбачає реорганізацію командування бундесверу. Як зазначається у виданні, для Пісторіуса, який… Read more »

“Реал” з Луніним зіграв унічию проти “Баварії” в першому матчі півфіналу Ліги чемпіонів (відео)

Мюнхенська “Баварія” на своєму полі зіграла внічию з мадридським “Реалом” українського голкіпера Андрія Луніна в першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів. Поєдинок на “Альянц Арені” в Мюнхені закінчився з рахунком 2:2. На старті зустрічі німецький клуб активно… Read more »

Скандал з консульськими послугами для чоловіків за кордоном: МЗС спробувало розвіяти міфи

Дипломатичні установи України за кордоном з 23 квітня припинили приймати заяви на оформлення нових документів від чоловіків, що спричинило бурхливу реакцію в соціальних мережах, скандали та сутички у консульствах, а… Read more »

Одеса знову під російським ударом: у місті лунають вибухи – перші деталі

Пізно увечері 30 квітня російські окупанти знову атакували Одесу. У місті лунають вибухи. Про це повідомив військовий експерт Олександр Коваленко. Перед тим в командуванні Повітряних сил ЗСУ попередили про загрозу… Read more »

Відповідальність перед ТЦК: що буде за порушення правил військового обліку – адвокат

В Україні передбачена адміністративна відповідальність за порушення правил військового обліку та законодавства про мобілізацію, але також існує і кримінальна відповідальність. Про це сказав під час телемарафону адвокат Микола Максимов. “Кримінальна відповідальність наступає… Read more »

Який вигляд матиме перемога у війні: військовий – про реалістичний прогноз

Головною перемогою у війні буде саме збереження держави Україна та нації, що має власну суверенну країну. Таку думку висловив відомий український активіст, волонтер та офіцер ЗСУ Мирослав Гай. Військовий відверто… Read more »