День: 02.04.2024

Українські військові попередили про ативність ворожої тактичної авіації  на північно-східному напрямку

Спостерігається активність ворожої тактичної авіації  на північно-східному напрямку. Про це інформую Повітряні Сили ЗСУ. Існує загроза застосування авіаційних засобів ураження.  Нагадаємо, що раніше ворог завдав авіаційного удару по Сумах.  Читайте також:… Read more »

Байден застеріг китайського колегу від допомоги Росії зброєю

Президент США Джо Байден телефоном поспілкувався з лідером КНР, обговоривши низку важливих питань, у тому числі необхідність для Китаю утриматися від підтримки оборонно-промислової бази РФ. Про це повідомив у Вашингтоні… Read more »

Безпілотники кружляють Україною: куди рухаються ворожі дрони

Україною продовжують рухатися ворожі безпілотники. Про це інформують Повітряні Сили ЗСУ у повідомленні у соціальних мережах. Зокрема, відбувається, рух уданих БпЛА: Полтавщина та Кіровоградщина – БпЛА у північно-західному напрямку. БпЛА… Read more »

“Зв’язані руки”: Вашингтон буде шукати способи для екстреної підтримки України

В умовах затягування в Палаті представників рішення про подальшу масштабну допомогу Україні, адміністрація США продовжить шукати способи для того, щоби забезпечити українців новою екстреною підтримкою.  Про це заявив радник Білого… Read more »

Ворог завдав авіаційного удару по Сумах: подробиці

Ворог завдав авіаційного удару по Сумській приміській цивільній інфраструктурі.  Про це інформує Сумська обласна військова адміністрація у соціальних мережах.  Попередньо, загиблих немає. Наразі проводяться роботи з ліквідації наслідків удару. На місці… Read more »

“Евакуація з Харкова”: навіщо РФ закинула нову ІПСО

Повідомлення нібито від ДСНС України щодо евакуації з Харкова та його околиць через загрозу оточення міста окупанами – фейк і російська ІПСО. Про це попереджає МВС. “Вказані публікації є ворожим інформаційним… Read more »

Суд зобов’язав чоловіка прочитати “Кайдашеву сім’ю”: що він зробив

Житель Рівненської області обікрав рідну сестру, яка успадкувала батьківський будинок. Коли власниці не було вдома, він зламав замки та виніс садовий інвентар та інструменти на суму понад 6 тисяч гривень…. Read more »

Годжес оцінив ймовірність надання Штатами ATACMS і технології України

Гіпотетично, Україна може отримати американські ракети Atacms із дальністю 500 кілометрів для ударів по Криму. Проте для цього потрібне політичне рішення, а цього бракує. Про це в ексклюзивному інтерв'ю ТСН.ua… Read more »

Забарний допоміг “Борнмуту” здобути третю поспіль перемогу в АПЛ (відео)

“Борнмут” українського захисника Іллі Забарного на своєму полі здолав “Крістал Пелас” у матчі 31-го туру англійської Прем'єр-ліги (АПЛ) – 1:0. Єдиний гол у цій зустрічі господарі забили ближче до завершення другого тайму. На 79-й хвилині автором переможного… Read more »

Отримання УБД та е-кабінет військовозобовʼязаного: в Міноборони роз’яснили нові можливості цифровізації в армії

Міністерство оборони надало роз'яснення щодо змін на тлі підписання президентом Володимиром Зеленським законопроєкту №10062 “Про внесення змін до деяких законів України”. Про це йдеться у повідомленні Міноборони. “Законопроєкт 10062 — це величезний… Read more »