Розтрощена їдальня та актовий зал: Лукашук розповів нові подробиці російської атаки в Дніпрі

У Дніпрі внаслідок вибуху в коледжі, який стався вдень 2 квітня, потрощена їдальня, актова зала, фасад і вікна.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав голова обласної ради Микола Лукашук.

“Потрощена їдальня, актова зала, фасад і вікна. Такий вигляд має наш обласний коледж після російської атаки. Діти чимдуж бігли до укриття. Позалишали відкриті зошити, підручники та перекуси просто на партах. До сьогоднішнього вечора тут було комфортне середовище для навчання. А тепер – побитий посуд, стіни, поламані навпіл двері”, – розповів Микола Лукашук.

Він також додав, що, на щастя, всі живі. Поранень зазнали четверо учнів і двоє співробітників, коли вже повз вікна добігали до укриття.

“Я хочу подякувати викладачам коледжу за злагоджені дії, за те, що вчасно зібрали всіх у сховищі. Якби не це, важко уявити наслідки. В закладі також перебувають діти ВПО і ті, що цілодобово там перебувають. Загалом через сьогоднішню ракетну атаку рф на Дніпро постраждали 18 людей. Окрім коледжу, пошкоджено дитячий садок і підприємство. На території підприємства виникла пожежа, вогонь уже приборкали рятувальники. 12 постраждалих госпіталізували, п'ятеро серед них – це діти. Їхній стан – середньої тяжкості, вони отримують усю необхідну медичну допомогу”, – розповів Микола Лукашук.

Нагадаємо, що в ДСНС показали наслідки удару РФ по Дніпру.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *