37-річна жінка шокувала схудненням на 200 кіло: фото до і після

Зірка британського серіалу TLC 1000-lb Sisters Теммі Слейтон шокувала шанувальників своїм струнким тілом після схуднення на 200 кіло.

Коли Теммі вперше з’явилася у проєкті, вона важила понад 315 кг.

Їй вдалося змінити своє життя, і після операції вона тепер дотримується суворої дієти.

37-річна жінка залюбки демонструє результат перевтілення у своєму TikTok.

На останньому відео вона позує перед дзеркалом у довгій чорній футболці та штанах кольору хакі, доповнивши свій образ сірими кросівками.

@tammyslaton2020 #ootd ♬ original sound – AMP

Свою публікацію Теммі залишила без допису. Натомість її шанувальники були більш багатими на слова захоплення, які висловили у коментарях.

  • Чорт! Маєш приголомшливий вигляд
  • Так, Теммі!

Хоча більшість людей підтримують жінку, вона все ще отримує деякі жорстокі коментарі в соціальних мережах. Лише минулого місяця вона була змушена висловитися, коли тролі сказали, що вона схожа на Пітера Гріффіна з “Гріффінів”.

Відповідаючи на мерзенні коментарі у відео TikTok, вона сказала: “Твоя мама коли-небудь вчила тебе, що якщо ти не можеш сказати нічого хорошого, не говори нічого взагалі? Якщо у вас немає імені і фотографії, тримайте рот на замку, тому що ви не маєте права заходити на чиїсь профілі, чиїсь сторінки, чиїсь відео і коментувати, коли ви навіть не показуєте своє ім’я або фотографію”.

Теммі також із сумом зізналася, що втомилася від ненависті і не побажала б її “найлютішому ворогові”.

“Я втомилася бачити це. Називати мене куркою, казати “кусай-кусай-кусай індичу шию”, що завгодно. Ну і що, що я схожа на Пітера Гріффіна, що у мене шия як у індички, ну і що? Що з того, що я важко працювала для цього. Я пишаюся цим. Я не заслуговую на те, щоб мене обзивали. Ніхто не заслуговує на те, щоб його обзивали”.

Нагадаємо, жінка, яка важила понад 330 кг, приголомшила схудненням. Поки що вона втратила половину ваги.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *