День: 10.04.2024

Премʼєр Японії на зустрічі з Байденом обіцяв підтримку України

Премʼєр-міністр Японії Фуміо Кісіда заявив, що його країна розглядає ситуацію в Україні як власну проблему і буде далі продовжувати санаційний тиск проти Росії. Про це він заявив під час спільної… Read more »

Байден пояснив, шо може наблизити закінчення війни в Україні

Російська агресія проти України може наблизитись до завершення, коли спікер Палати представників Майк Джонсон винесе питання про допомогу українцям на голосування. Про це під час спільної пресконференції із прем’єр-міністром Японії… Read more »

У Росії злетіли стратегічні бомбардувальники Ту-95: коли вийдуть на пускові рубежі

У Росії в небо підняли сім бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з аеродрому Оленья, що у Мурманській області. Про це йдеться у повідомленні Повітряних сил. У повідомленні вказується, що наразі літаки… Read more »

У НАТО заявили, що Росія значно наростила перевагу в артснарядах над Україною

Росія збільшила перевагу над Україною у кількості випущених артилерійських снарядів. Про це заявив командувач Об’єднаних збройних сил НАТО в Європі американський генерал Крістофер Каволі, передає Reuters. Він Комітету з питань… Read more »

Росія атакує Україну ударними безпілотниками: мапа тривог

Російські загарбники атакують Україні іранськими безпілотниками камікадзе декількома групами в ніч проти 11 квітня. Про це йдеться у повідомленні Повітряних сил. У повідомленні вказується, що безпілотники зафіксовані у Миколаївській, Одеській,… Read more »

Ядерна зброя РФ: з чого складається і в якому стані – Черник відповів

Військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Петро Черник розповів, в якому стані російська ядерна зброя і чи дійсно РФ здатна її застосувати. Про це Черник сказав в інтерв'ю “24 каналу”. За… Read more »

“Атлетіко” переміг дортмундську “Боруссію” в першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів (відео)

“Атлетіко” на своєму полі здобув перемогу над дортмундською “Боруссією” в першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Поєдинок на стадіоні “Метрополітано” в Мадриді завершився з рахунком 2:1. У першому таймі зустрічі “матрацники” створили собі… Read more »

“Не витримують критики”: сенатор-республіканець назвав “інноваційний” спосіб зупинити війну в Україні

Зупинити війну в Україні необхідно за столом переговорів. Тож заохочення Росії та України до досягнення мирної угоди представник Республіканської партії вважає “справді інноваційною ідеєю”. Про це у колонці для The Hill написав… Read more »

Справжній майстер-клас: російський військовий показав, як треба здаватися у полон до ЗСУ (відео)

Так, російський солдат вирішив здатися у полон до ЗСУ. І обрав він доволі цікавий спосіб – повністю позбавився одягу. Кадри оприлюднив журналіст Юрій Бутусов. Як зауважує журналіст, окупант майже повністю роздягся, показавши, що сюрпризів… Read more »