Без дріжджів і цукру: рецепт дієтичної паски від Лілії Цвіт

Головною відмінністю дієтичних пасок від класичних є те, що в перших міститься менше калорій, жирів і цукру. Наприклад, Лілія Цвіт пропонує взяти стевію та рисове борошно, щоб зробити великодню випічку кориснішою.

Як приготувати дієтичну паску від Лілії Цвіт:

  1. Покладіть до миски нарізані банани, додайте яйця, стевію, рисове борошно, розпушувач і какао-порошок. Все добре перемішайте за допомогою блендера до однорідної маси.
  2. Додайте родзинки (попередньо пропарені й підсушені) та лимонну цедру, перемішайте, щоб вони розподілилися в тісті рівномірно. Розділіть тісто на 4 форми (діаметр 7 см), наповнюючи їх на 2/3 об'єму.
  3. Поставте форми з тістом до мікрохвильової печі на 6-9 хвилин на максимальну потужність або до духовки, розігрітої до 180 градусів, на 20-30 хвилин.
  4. Поки готується паска, можна зробити глазур. Для цього залийте шматочки шоколаду гарячими вершками, перемішайте до однорідності та змастіть ними готові паски. Можна прикрасити на свій смак.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *