День: 16.04.2024

У Близнят – попереду зміни, а Левам варто відкрити серце: гороскоп за картами Таро на 17 квітня 2024 року

Гороскоп для всіх знаків зодіаку за картами Таро на 17 квітня 2024 року розповідає, що Левам варто відкрити серце, а Ракам може бути боляче. Читайте детальний і точний гороскоп Таро на 17 квітня… Read more »

Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною

Країни-члени ЄС послідовно працюють над тим, щоб збільшити обсяги постачання Україні військової допомоги, зокрема, засобів протиповітряної оборони, але порівнювати зусилля Ізраїлю та його партнерів у відбитті повітряної атаки з боку… Read more »

Ворог просунувся до Очеретиного – Deep State

Ворог просунувся до Очеретиного. Про це інформує канал ґрунтовної аналітики Deep State у повідомленні у соціальних мережах.  Тривають бої у Бердичах, Красногорівці та південніше Урожайного. Нагадаємо, раніше військовий експерт Владислав Селезньов оцінив плани Путіна… Read more »

У Держдепі США сподіваються, що Палата представників ухвалить законопроєкт з додатковим фінансуванням для України

Адміністрація Байдена довела відданість впродовж останніх понад двох років повномасштабної війни, розв’язаної РФ проти України. Про це інформує речник Державного департаменту США Метью Міллер, – пише Укрінформ.  «І якщо ви хочете… Read more »

У Запоріжжі люди у військовій формі намагалися “запакувати” чоловіка до авто: що каже ТЦК

У Мережі з'явилося відео із Запоріжжя, де чоловіки у військовій формі грубо намагаються заштовхати в автомобіль цивільного. У коментарях писали, що це нібито були працівники ТЦК. Натомість Запорізький обласний ТЦК… Read more »

У США пояснили, чому не можуть зупиняти повітряні російські атаки над Україною

Сполучені Штати Америки не можуть втягуватися у збройне протистояння з Росією, щоб збивати її повітряні атаки в небі над Україною.  Про це заявив речник Державного департаменту США Метью Міллер, – пише Укрінформ. … Read more »

Румунія заявила, що знайшла серед біженців з України російських шпигунів: деталі

Вища рада національної оборони Румунії (CSAT – орган, який очолює президент держави і який координує оборонну політику Румунії) заявила, що країна стала мішенню для мережі російських шпигунів, які були з-поміж українських… Read more »

“Боруссія” Дортмунд у “перестрілці” вирвала в “Атлетіко” путівку до півфіналу Ліги чемпіонів (відео)

Дортмундська “Боруссія” на своєму полі перемогла мадридський “Атлетіко” в матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Поєдинок на стадіоні “Сігнал Ідуна Парк” у Дортмунді завершився з рахунком 4:2. У першому таймі господарі двічі відзначилися зусиллями Юліана Брандта та Іана… Read more »