Як підготувати родзинки для паски: чи потрібно їх перед цим мити

Насамперед, потрібно зрозуміти, коли додавати родзинки до паски? Зазвичай родзинки та цукати додають тоді, коли тісто вже збільшилося вдвоє.

Як підготувати родзинки до паски

Перед тим, як додавати родзинки у тісто для паски, їх потрібно замочити у воді чи невеликій кількості лимонного соку на 30-40 хвилин. Колись господині зазвичай ошпарювали продукт, щоб він став більш м'яким. Однак через високу температуру деякі цінні інгредієнти, що в них містяться, зникають.

Якщо ви нікуди не поспішаєте, краще все-таки обрати варіант без термічного оброблення.

В чому можна замочувати родзинки

Більшість кулінарів радить замочувати родзинки у звичайній воді. Однак можете також обирати лимонний сік, чай, молоко. Якщо ви знаєте, що паску не будуть куштувати діти, можна приготувати так звані “п'яні родзинки”. Їх на 30-40 хвилин замочують у чистій горілці чи коньяку.

Самі по собі родзинки досить солодкі, а тому краще не обирати ароматизовані лікери або солодкі соки. Адже вони додадуть ще більшої солодкості.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *