День: 17.04.2024

У Хмельницькій області було чути звуки вибухів

У ніч проти 18 квітня 2024 року на Хмельниччині чутно звуки вибухів. Про це пише Суспільне. За інформацією моніторингових каналів, українські військові збили ворожого безпілотника.  Відразу після цього в області… Read more »

Стало відомо, як Китай допомагає Росії

Китай продовжує підтримувати Кремль у його війні проти України шляхом цільового сприяння військовому виробництву РФ та постачання їй компонентів для нової зброї. Про це заявив заступник речника Держдепартаменту США Ведант… Read more »

Нам усім треба зараз переграти Путіна в рішучості – Зеленський

Під час спеціального засідання Європейської ради президент України Володимир Зеленський розповів про черговий удар російських терористів по нашому місту Чернігову. І так відбувається щодня. Це відображає нашу ключову потребу зараз –… Read more »

“Баварія” обіграла “Арсенал” без Зінченка та вийшла до півфіналу Ліги чемпіонів (відео)

“Баварія” перемогла “Арсенал” українця Олександра Зінченка в матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Поєдинок на “Альянц Арені” в Мюнхені завершився з рахунком 1:0. Автором єдиного забитого м'яч в цій зустрічі став Йозуа Кімміх, який на на 63-й хвилині ударом… Read more »

Мапу оновлено: стало відомо, де рухається ворог на Донбасі

Мапу оновлено: ворог просунувся біля Новокалинового та Іванівки. Про це інформує канал Deep State.  Тривають бої в Очеретиному, Бердичах та Красногорівці. Нагадаємо, що ворожі безпілотники кружляють Україною.  Читайте також провідні… Read more »

“Реал” з Луніним у серії пенальті здолав “Манчестер Сіті” та вийшов до півфіналу Ліги чемпіонів (відео)

Мадридський “Реал” українського голкіпера Андрія Луніна на виїзді обіграв “Манчестер Сіті” в матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Основний і додатковий час поєдинку на стадіоні “Етіхад” у Манчестері завершився з рахунком 1:1, а в серії пенальті тріумфував іспанський… Read more »

Ворожі безпілотники кружляють Україною: куди рухаються 18 квітня 2024 року

Ворог продовжує використовувати ударні безпілотники проти українців. Повітряні Сили ЗСУ зауважили, що:  група шахедів рухається на межі Полтавської та Черкаської областей. Курс на Київщину. Група шахедів маневрує між Полтавською та… Read more »

Черговий “бігун” намагався перетнути україно-молдовський кордон (відео)

Мережею шириться відео, як чоловік біжить через україно-молдовський кордон. Вочевидь, інцидент зафільмували з території Молдови, адже за ним спостерігає прикордонник у формі. Про це пишуть одеські телеграм-канали. Крім цього, на кадрах… Read more »

ППО для України: прем’єрка Латвії зробила гучну заяву та згадала Ізраїль

Після масованої атаки Ірану, яку Ізраїлю допомогли відбити союзники, прем'єр-міністерка Латвії Евіка Сіліня заявила, що Україні треба допомогти захистити повітряний простір таким самим чином. Про це пише Delfi. За її… Read more »

Колишня дружина Путіна втратила віллу у Франції

Французька влада конфіскувала віллу “Сюзанна” (вона ж Rêverie) неподалік міста Біарріца, власником якої був підприємець Артур Очеретний — другий чоловік Людмили Путіної, колишньої дружини президента Росії.  Про це повідомляє видання… Read more »