РФ вдарила ракетами по Чернігову: що відомо про загиблих і “прильоти”

Внаслідок ракетного удару по Чернігову у середу, 17 квітня, зросла кількість загиблих. Відомо про щонайменше п'ятьох жертв станом на 10:33.

Про це повідомив в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако в ефірі телемарафону в слоті телеканалу “1+1”.

“На жаль, на даний момент (10:00 – Ред.) інформація підтверджена про чотирьох загиблих. Цифра може бути більшою, на жаль. Є багато недосліджених об'єктів. Є травмовані, які вже звертаються по допомогу”, – наголосив він.

До слова, згодом чиновник уточнив, що кількість загиблих зросла до п'яти. 

За словами чиновника, три вибухи пролунали в місті о 09:03. Під удар РФ потрапив густонаселений мікрорайон Чернігова – перехрестя двох вулиць. На місці працюють всі необхідні служби. Пошукова операція на місці ударі триває.

“Сталося пряме влучання у будівлю соціальної інфраструктури. Восьмиповерхова будівля. Візуально зруйновано елементи стін трьох поверхів – з третього по шостий. Пошкоджено будівлі поруч, багато автомобілів”, – розповів Ломако.

Крім того, гендиректор Чернігівської обласної лікарні Андрій Жиденко розповів, що до медзакладу привезли дев'ятьох потерпілих, із яких троє у важкому стані. Більше людей шпиталізували до районної лікарні, каже він. Адже той медзаклад розташований ближче до епіцентру ракетного удару. За його словами, у потерпілих мінно-вибухові та черепно-мозкові травми, травми грудної клітини, ураження кінцівок. 

Ракетний удар по Чернігову

У Чернігові сталися вибухи під час повітряної тривоги, яка тривала від 08:49 до 09:29. 

В ОВА повідомили, що окупанти завдали ракетного удару по Чернігову. Ворог випустив три повітряні цілі майже по центральній частині обласного центру. 

Зараз у Чернігові для постраждалих внаслідок ракетного удару Росії терміново шукають донорів крові. Особливо – негативний резус.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Чернігів! ТРИ ракетні удари! Загиблі та багато поранених!

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *