Чоловік шокував розповіддю про зустріч із прибульцями посеред вулиці: “Сказали, що вони слуги Божі”

Чоловік стверджує, що мав близьку зустріч із двома гуманоїдними прибульцями, які стверджували, що були послані Богом – але бачити їх міг лише він.

Анонім звернувся на Reddit, щоб детально описати свій досвід, який стався 2009-го, коли йому було 19 років.

Дивна зустріч відбулася, коли він вийшов за продуктами і зупинився на пішохідному переході. Зупинившись, чоловік вперше побачив, як він стверджує, двох “голомозих гуманоїдів” – але фізично їх там не було, оскільки він міг бачити їх лише у відображенні вікна автомобіля, що зупинився перед ним.

Побачивши їх, але повернувшись до своєї квартири, він почув те, що описує як “дивний гул”, перш ніж голос заговорив до нього і сказав: “Ми слуги Божі”.

“Почувши телепатичний голос, ви відчуваєте шок – він запускає інстинкт виживання. Я вивчив шість мов і займаюся кодуванням сім років, тому я розробив метод, щоб перевірити цей голос. Я перемикав мови внутрішньо, щоб побачити, як голос відреагує. Вражаюче, що він розмовляв німецькою вільніше, ніж я вивчив за три роки, виявляв схильність до англійської та боровся з місцевим сленгом. Наша розмова охоплювала різні теми, хоча вони починалися з релігійного вступу, це не було пов'язано з жодною відомою формою християнства. Вони здійснювали контроль над нашою реальністю. Вони познайомили мене з концепцією, яку вони називали “контроль думок”. Програма починалася із золотого кола, яке, здавалося, горіло в моїй сітківці без будь-якого видимого джерела світла, а потім починався потік найяскравішого сну в стані повного неспання – як 4K-відео, що транслювалося просто в мій мозок”.

Далі він стверджував, що пара навчила його змінювати свій внутрішній монолог, але весь досвід був зроблений телепатично.

Однак після глибоких сеансів з прибульцями хлопець врешті-решт заснув, чого він не пам'ятає, а прокинувшись, виявив, що двоє голомозих іншопланетян зникли.

Він додав: “Наступні дні я був виснажений. Споживання калорій моїм мозком значно зросло, і я ледве міг піднятися з ліжка перші декілька днів. З часом я цілком звик до цього нового способу мислення”.

Нагадаємо, раніше експерт назвав дві величезні перешкоди, які треба подолати іншопланетянам, щоб дослідити Землю. Він стверджує, що це буде не так просто.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *