Російські ракети повернуться на РФ: астролог здивував передбаченням про закінчення війни в Україні

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. 

Про це він сказав на ютуб-каналі “Астрофеномен”. 

Володимир Бадиян розповів про ознаки того, що в Україні закінчиться війна. За його словами, важливим чинником буде те, що в України з'явиться дуже потужний партнер. 

“Перший знак — нам допоможуть з деякою новітньою зброєю, яка може бути застосована вже в кінці 2024 року. Це буде один із важливих моментів. Друге — певна країна, можливо, Японія, нам дуже сильно допомагатиме: і технологічно, і морально. Це буде показником того, що ми почнемо перемагати. Далі — практично не буде ракетних ударів. Ми будемо захищені, натомість Росія все більше потерпатиме від обстрілів, а ми навіть повертатимемо їм їхні ракети. Тобто навіть така технологія може бути. Від того часу до кінця війни буде дуже мало. Один з показників — у нас буде партнер, який нам реально допомагатиме”, — сказав астролог. 

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика – не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Нагадаємо, астролог назвав дуже небезпечну дату для України.

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *