День: 23.04.2024

У Росії затримали заступника міністра оборони Шойгу

У Росії був арештований заступник міністра оборони Тимур Іванов за підозрою в отриманні хабаря. Про це йдеться у повідомленні Слідчого комітету РФ. “За підозрою в скоєнні злочину, передбаченого ч. 6… Read more »

У Білому домі пояснили, як розподілятимуть допомогу для України

Сполучені Штати сконцентрують увагу на забезпеченні ЗСУ всім необхідним після того, як законопроект про підтримку України набере чинності. Про це заявив радник Білого дому Джон Кірбі, повідомляє Укрінформ. Він зазначив,… Read more »

Ворог обстріляв Харків з балістики: є постраждалі та руйнування

Російські загарбники в ніч проти 24 серпня обстріляли харківський житловий комплекс. Про це повідомив очільник міста Ігор Терехов. Він заявив, що інформація про постраждалих наразі уточнюється. “Ворог завдав цілеспрямованого удару… Read more »

У Харкові пролунала серія вибухів

У Харкові в ніч проти 24 квітня пролунала серія вибухів. Про це йдеться у повідомленні очільника міста Ігоря Терехова. “У Харкові сильні вибухи. Будьте у безпеці!” – йдеться у повідомленні…. Read more »

Пекельна картина: ЗСУ показали тіла окупантів біля Часового Яру (відео)

Армія РФ безперервно намагається штурмувати Часів Яр. Так, ЗСУ показали околиці міста, засипані тілами солдатів армії РФ. Про це пише журналіст Юрій Бутусов. “Всі російські терористи, які тут гниють, стали… Read more »

Політолог пояснив, чому Китаю зараз вигідно підтримувати Росію

Китай відправить на саміт до Швейцарії щонайбільше свого спеціального представника, який, ймовірно, буде не учасником процесу, а “наглядачем”. Таку думку висловив політолог Олег Лісний, інформує 24 канал. Він заявив, що Росія намагається… Read more »

В ефірі у Соловйова пропагандисти раптово рознесли Януковича: що сталося

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. “Двометрове чмо”, “нікчема” та… Read more »

В ОП розповіли, коли Залужний поїде послом до Лондона

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж найближчих кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла України у Великій Британії. Про це у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента… Read more »

День ангела 24 квітня: кого та як вітати з іменинами

Хто святкує день ангела 24 квітня 24 квітня 2024 року привітайте з іменинами Валентина, Інокентія, Леонтія, Луку, Миколу, Олексія, Саву, Сергія, Фому, Єлизавету. Валентин — латинське ім'я, яке означає “сильний”…. Read more »

Морський лід Антарктиди стрімко тане: вчені розповіли про жахливі наслідки

Для недосвідченого ока Антарктида виглядає незмінними і неосяжними крижаними просторами, але це хибне враження. Багато років площа морської криги навколо Антарктиди коливалася між стабільними літнім мінімумом та зимовим максимумом. Але… Read more »