День: 25.04.2024

Новий закон про мобілізацію може спричинити колапс у ТЦК – ЗМІ

Територіальні центри комплектування (ТЦК) фізично не встигнуть оновити дані усіх військовозобов’язаних чоловіків за 60 днів, навіть якщо будуть приймати громадян 8 годин на день і без вихідних.  Про це пише… Read more »

“Манчестер Сіті” розбив команду екстренера “Шахтаря” та впритул наблизився до лідера АПЛ (відео)

“Манчестер Сіті” на виїзді здобув розгромну перемогу над “Брайтоном” у перенесеному матчі 29-го туру англійської Прем'єр-ліги (АПЛ). Поєдинок на стадіоні “Амекс” закінчився з рахунком 0:4. “Городяни” вийшли вперед на 17-й хвилині зустрічі – Кевін Де Брейне в падінні… Read more »

У Байдена не вірять у перемозі України навіть з новою допомогою – Politico

Деякі чиновники адміністрації Байдена скептично ставляться до того, що Україні достатньо пакету допомоги у розмірі 60 мільярдів доларів для перемоги у дворічній війні з Росією. Про це пише Рolitico з… Read more »

Чи доведеться ЗСУ відступати на певних ділянках: майор запасу НГУ спрогнозував розвиток ситуації на фронті

Просування з великими втратами для росіян відбувається навіть не на кілометр, на десятки-сотні метрів. На деяких ділянках цілком можливо, що нам доведеться відступати, але це буде тимчасово. Таку думку в ефірі… Read more »

Стався фатальний обстріл: на фронті загинула відома військова Рута

На фронті під обстрілом загинула військовослужбовиця Алла Пушкарчук (Рута). Про це повідомив журналіст, публіцист, військовослужбовець Дмитро Крапивенко. “Тендітна дівчина, що пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання… Read more »

Греція відмовилася надавати Україні системи ППО: прем’єр назвав причину

Попри прохання Греція не збирається постачати ні С-300, ні Patriot. Країна пояснила причини свого рішення. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс в інтерв'ю SKAI, пише іefimerida. “Греція не збирається відправляти Україні ні… Read more »

Столтенберг зробив нову заяву про війну в Україні

Україна має шанси на перемогу у війні з російськими військами, оскільки допомога від союзників перебуває у процесі передавання. Про це повідомив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на заході у Берліні. Він наголосив, що Україна отримала… Read more »