День: 28.04.2024

Ретроградний Меркурій закінчився: що це означає з погляду езотерики

З погляду езотерики ретроградний рух Меркурія має велике значення. Коли ретроградний Меркурій закінчується, це може вважатися часом відновлення нормального потоку енергії та комунікації. Ось деякі аспекти, які можуть розглядатися з… Read more »

У Росії невідомі напали на поліцейських: є загиблі

У Карачаєво-Черкесії новий напад на співробітників російської поліції.  Про це йдеться у соціальних мережах.  За попередніми даними, до поста поліції біля селища Мара-Аяги під'їхали невідомі, які підірвали гранату, після чого… Read more »

Моніторингові канали виявили понад 15 російських ботів, які не заблокували

У Мережі знайшли понад 15 аналогічних російських ботів, які, звичайно, ніхто не блокував.  Про це повідомляє Telegram-канал “Николаевский Ванек”.  “Натомість українські боти з “галочкою”, яку видає особисто Телеграм – було… Read more »

Telegram заблокував офіційні українські боти для передавання даних Силам оборони — Мережа

Медійники пишуть, що це сталося, зокрема, через заклики до блокування месенджера в Україні. Пишуть, що не працюють боти: Єворог від Мінцифри; Офіційні боти ГУР та СБУ; Бот-координатор з півдня України;… Read more »

У соцмережах ширять інформацію про “евакуацію з Кременчука”: що каже ДСНС

Через месенджери ворог відімені нібито від ДСНС України розповсюджує інформацію щодо проведення “евакуації” з низки населених пунктів Кременчуцького району Полтавщини через ймовірні ракетні обстріли. Причиною вказана “висока ймовірність ракетних ударів… Read more »

“Бот розвідки” заблоковано в Telegram – ГУР

Керівництво платформи Telegram необґрунтовано заблокувало низку офіційних ботів, які протидіяли військовій агресії Росії проти України, в тому числі заблоковано “Головний бот розвідки”. Про це повідомляє ГУР МО України у соціальних мережах. … Read more »

Естонія планує закривати пункт пропуску з Росією

Міністерство фінансів Естонії планує закривати КПП “Койдули” вночі, оскільки останнім часом нічний прикордонний рух зменшився, а робота КПП лише вдень допоможе заощадити. Однак це означатиме зменшення податкових надходжень для муніципалітету…. Read more »

РФ здійснила 35 обстрілів, було 127 вибухів: окупанти продовжують нищити Сумщину

Від злочинних дій окупантів страждає не лише південь і схід – росіяни продовжують знищувати Сумщину постійними ракетним ударами, обстрілами з артилерії та нальотами БПЛА. Про ситуацію на прикордонні Сумщині станом… Read more »

“Відстежуємо та б’ємо”: Сирський показав відео двох авіаударів

Головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський показав відео двох авіаударів по місцях зосередження особового складу противника. Про це йдеться у повідомленні Головнокомандувача ЗСУ. “Відстежуємо та б’ємо. Сьогодні завдано двох авіаударів по місцях зосередження особового складу противника… Read more »