День: 29.04.2024

Україна та США провели черговий раунд підготовки до укладення двосторонньої безпекової угоди

Керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак провів третій раунд переговорів зі Сполученими Штатами Америки щодо підготовки до укладення двосторонньої безпекової угоди. Про це інформує Офіс президента України.  До складу української… Read more »

Росіяни намагаються обійти Часів Яр околицями і ведуть активний вогонь з артилерії та мінометів

На околицях міста Часів Яр на Донеччині були спроби і намагання ворога його взяти в облогу. Про це повідомив речник Оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця” Назар Волошин в ефірі інформаційного телемарафону. За… Read more »

Чи є гріхом тікати від військового обов’язку і бути ухилянтом: в ПЦУ розповіли

Обов'язком кожного громадянина України є захист своєї родини та рідної землі. Проте поки що остаточної відповіді, чи є ухилянство від військової служби гріхом, поки що немає Про це заявив митрополит… Read more »

В Одесі військкоми знову силоміць “пакували” чоловіка до буса: що кажуть у ТЦК

В Мережі з'явилося відео з Одеси, на якому чоловіки у військовій формі намагалися затягнути цивільного до мікроавтобуса, а той кликав на допомогу. Реакція ТЦК В Одеському ТЦК прокоментували інцидент і… Read more »

У Харкові відбулося перейменування станцій метро — Терехов

В Харкові дві станції метро “Пушкінська” та “Південний вокзал” тепер мають нові назви. Про це заявив міський голова Ігор Терехов. Так, станція метро “Пушкінська” тепер носить назву “Ярослава Мудрого”, а “Південний… Read more »

Аліна Гросу офіційно підтвердила друге заміжжя і вперше зізналась, як її зраджував відомий актор

Українська співачка Аліна Гросу офіційно підтвердила, що вдруге вийшла заміж, а також вперше розповіла, як зустрічалася з відомим актором, який її зраджував. У своєму Instagram артистка зізналась, що раніше публічно… Read more »

“Балістичною ракетою цілеспрямовано били по локації зі скупченням людей”: Коваленко про удар по Одесі

Окупанти серед білого дня завдали удару по Одесі балістичною ракетою з касетною бойовою по цивільному об'єкту в прогулянковій зоні, де щодня гуляють одесити. Про це заявив військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко. “Чи був… Read more »

“Кадировці” прибули на північний кордон РФ з Україною: до чого слід готуватися українцям

Росія знову підтягує війська до північних кордонів України? Приголомшлива звістка про активність ворога 29 квітня прийшла з Сумщини. За словами заступника голови Сумської районної ради, а за сумісництвом – чинного… Read more »

Камалія натякнула, що вдруге виходить заміж, і похизувалася каблучкою

Українська співачка Камалія заінтригувала подробицями свого особистого життя. В ексклюзивному інтерв'ю “М1” Камалія вийшла у прямий ефір просто у весільній сукні. Окрім того, виконавиця похизувалася коштовною каблучкою, ціна якої стартує від декількох… Read more »