День: 02.05.2024

Ліга конференцій: “Астон Вілла” сенсаційно програла “Олімпіакосу”, “Фіорентина” здолала “Брюгге”

В рамках перших матчів 1/2 фіналу Ліги конференцій “Астон Вілла” вдома поступилася “Олімпіакосу” (2:4), а “Фіорентина” на своєму полі перемогла “Брюгге” (3:2). У поєдинку на “Вілла Парк” у Бірмінгемі грецька команда двічі забила в першому… Read more »

У США занепокоєні, що тісна співпраця Китаю та РФ може призвести до нападу на Тайвань

Росія та Китай тісно співпрацюють у військовій сфері, включаючи можливе китайське вторгнення на Тайвань. Про це заявила директор Національної розвідки Авріл Хейнс, інформує Bloomberg. “Ми вперше бачимо, як Китай і… Read more »

“Марсель” та “Аталанта” не визначили переможця в першому півфінальному матчі Ліги Європи (відео)

“Марсель” вдома зіграв унічию з “Аталантою” в першому матчі 1/2 фіналу Ліги Європи. Поєдинок на стадіоні “Велодром” у Марселі закінчився з рахунком 1:1. Гості вийшли вперед уже на 11-й хвилині зустрічі, коли Джанлука Скамакка пробив у… Read more »

НАТО звинуватила Росію в гібридних діях в Європі: жорстка заява Альянсу

Країни-члени Північноатлантичного Альянсу глибоко стурбовані нещодавньою шкідливою діяльністю  Росії на території союзників, зокрема тією, що призвела до розслідування та звинувачень багатьох осіб, пов'язаних з ворожою державною діяльністю стосовно Чехії, Естонії,… Read more »

“Підстави напряму звернутися до Парижа”: експерт відповів, за яких умов Київ запросить допомогу у Макрона

Президент Франції Еммануель Макрон підтвердив, що не виключає введення військ до України, назвавши це питання “законним”. І якщо в України не буде достатньо резервів, підстави для того, щоб напряму звернутися до Парижа… Read more »

У деяких регіонах України помітили північне сяйво: яскраві кадри

В Україні зафіксували неймовірно красиве явище – північне сяйво. Його побачили на Київщині та у північно-східних регіонах. Про це пишуть у Мережі, повідомляє ТСН.ua, Таку красу мали змогу спостерігати жителі Київської,… Read more »

“Баєр” обіграв “Рому” в першому матчі півфіналу Ліги Європи і подовжив свою рекордну серію (відео)

“Баєр” на виїзді переміг “Рому” в першому матчі 1/2 фіналу Ліги Європи. Поєдинок на “Стадіо Олімпіко” в Римі закінчився з рахунком 0:2. Команда Хабі Алонсо по разу вражала ворота римлян у кожному з таймів…. Read more »

Посилення мобілізації: як залучатимуть місцеву владу і що вона робитиме

Міські та селищні ради братимуть участь у мобілізаційних після вступу в силу нового закону про мобілізацію 18 травня. Про це в ефірі проєкту Наталії Мосейчук “Тема з Мосейчук” розповів голова… Read more »