День: 07.05.2024

“Євробачення-2024”: виступи першої десятки фіналістів

Щойно у Швеції завершився перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення-2024“. Ведучі вже назвали перелік країн, які потрапляють до грандфіналу й уже 11 травня змагатимуться за музичну першість. Так, за результатами… Read more »

Замах на Зеленського: як відреагували у Держдепі США

Плани російських спецслужб скоїти замах на президента Зеленського та інших високопосадовців є свідченням аморальності російського режиму. Про це заявив речник Державного департаменту США Метью Міллер під час брифінгу. “Очевидно, це… Read more »

У Росії злетіли стратегічні бомбардувальники Ту-95: коли вийдуть на пускові рубежі

У Росії з аеродрому “Оленья” був зафіксований зліт трьох бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95. Про це інформують моніторингові канали. У повідомленні вказується, що у разі бойового вльоту, входження до Саратовської області… Read more »

“Євробачення-2024”: стали відомі імена перших фіналістів конкурсу

Сьогодні, 7 травня, у Мальме, Швеція, відгримів перший півфінал конкурсу “Євробачення-2024“. На цьогорічній сцені першого півфіналу шоу запалювали 15 конкурсантів. Втім, лише 10 з них вдалося здобути право ще раз… Read more »

“Євробачення-2024”: Україна пройшла до фіналу конкурсу

Сьогодні, 7 травня, дует alyona alyona та Jerry Heil гідно представив Україну на міжнародному конкурі “Євробачення-2024“. Щойно за результатами глядацького голосування стало відомо, що представниці від України пройшли до фіналу конкурсу, який відбудеться вже… Read more »

“Євробачення-2024”: представники Словенії приголомшили виступом в “голих” обтислих комбінезонах

Представниця Словенії Raiven підкорила фанатів “Євробачення-2024” незвичним костюмом під час виступу. Зокрема, номер конкурсантів почався зі спокусливих рухів виконавиці, яка сиділа на підлозі, оточена димом. Представниця Словенії для свого виступу… Read more »

Дурень чи розумник: вчені відповіли, чи був гігантський тиранозавр кмітливим, як гадали раніше

Дискусії щодо розумових здібностей тиранозаврів тривають дотепер. Проте у новому дослідженні вчені припустили, що гігантські хижаки були не такими вже й розумними, як вважали раніше. Про це йдеться у дослідженні… Read more »

Ніколи знову: привітання і картинки з Днем пам’яті та примирення

Ця сумна врочиста подія ще одна можливість пережити відчуття гордості за український народ, згадати його патріотичні подвиги у боротьбі з нацизмом. Хоч в Україні досі триває війна, ми віримо, що… Read more »

“Євробачення-2024”: текстова онлайн-трансляція першого півфіналу

Сьогодні, 7 травня, у шведському місті Мальме розпочнеться перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення-2024“. За путівку до фіналу змагатимуться 15 представників країн-учасниць, серед яких буде й український дует alyona alyona… Read more »

РФ може спробувати “відтягнути” сили ЗСУ з фронта: генерал назвав загрозу у прикордонні

Генерал-майор запасу ЗСУ Сергій Кривонос заявив, що росіянам не вистачає сил, щоб забезпечити повноцінний наступ на Суми та Харків. Про це пише Еспресо. “Окремо, що стосується Сум та Харкова, то… Read more »