У Чернігові донька розстріляла батька-тирана: відео з місця трагедії

Події

У Чернігові правоохоронці затримали 21-річну дівчину. За даними слідчих, під час сварки вона застрелила свого 50-річного батька із бойового пістолета. Тепер їй загрожує до 15 років позбавлення волі. 

Про деталі трагедії пише “Суспільне”.

Усе сталось 6 травня в будинку на проспекті Левка Лук’яненка. Сусідки розповіли, що батько знущався з доньки. Було роками чутно побої і крики, навіть ребра ламав їй. Дружина також не йшла від домашнього тирана. Мотивувала тим, що без нього не може.

“Він її довів”, — переконані сусіди.

“Вона терпіла. Тільки як за нею він гониться, так вона ховається у туалет і вереск такий. Ребро переламати, ну як ви думаєте? Дуже бив. Вона така розумничка, вона в інституті сама, за свої гроші вчилася. У нього ж ще рушниця була, бігав з рушницею”, — розповіла сусідка Ольга Олексіївна.

“Попередньо відомо, що в квартирі між батьком, який офіційно не працює, та його дочкою-студенткою виник конфлікт. На ґрунті неприязних стосунків дівчина здійснила шість пострілів батьку в спину з бойового пістолета”, — офіційно заявили в поліції.

З місця скоєння злочину поліцейські вилучили низку речових доказів та знаряддя вбивства.
Поліція затримала підозрювану за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Її помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Правоохоронці встановлюють обставини трагедії. Затриманій загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, у Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *