Мбаппе офіційно оголосив, чи гратиме за ПСЖ наступного сезону

Зірковий нападник ПСЖ Кіліан Мбаппе залишить клуб після завершення поточного сезону.

25-річний француз анонсував свій відхід, опублікувавши прощальне відеозвернення у Twitter.

“Я завжди казав, що поговорю з вами, коли наставне час, і я хочу сказати вам, що це мій останній рік в ПСЖ. Я не збираюся подовжувати свій контракт і через кілька тижнів завершу свою пригоду.

Проти “Тулузи” буде останній матч на “Парк де Пренс”. Це багато емоцій, багато років, протягом яких я мав шанс і величезну честь бути частиною найбільшого клубу Франції, одного з найкращих у світі. Мені дозволили сюди прийти, зростати як гравець, бути поруч з найкращими футболістами в історії, великими чемпіонами. Зустріти чимало людей, зрости як людина.

Це складне рішення, і я ніколи б не міг подумати, що буде так складно оголосити, що я залишаю свою країну, чемпіонат Франції. Але я вирішив, що потребую нового виклику після семи років виступів”, – сказав Мбаппе.

Мбаппе виступає за ПСЖ від 2017 року, коли перейшов з “Монако” за 180 мільйонів євро. Загалом француз зіграв за парижан у 306 матчах, забив 255 голів та віддав 108 результативних передач.

У складі паризького клубу Кіліан виграв 6 чемпіонатів Франції, по 3 національні Кубки та Суперкубки, а також 2 Кубки французької ліги.

Очікується, що новим клубом Мбаппе стане мадридський “Реал”. Раніше ЗМІ повідомляли, що форвард уже підписав контракт з “вершковими”.

Нагадаємо, цього сезону ПСЖ достроково став чемпіоном Франції та вийшов до фіналу Кубка країни, де 25 травня позмагається з “Ліоном”. Із Ліги чемпіонів команда Луїса Енріке вилетіла у півфіналі, поступившись дортмундській “Боруссії”.

Читайте також:

Став відомий другий новачок УПЛ сезону-2024/25

Шахтар – Динамо: де дивитися і ставки букмекерів на Класичне

УПЛ: розклад і результати матчів 28-го туру чемпіонату України з футболу, турнірна таблиця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *