“Ніч буде складна”: на Харківщині тривають бої за Глибоке

Продовжуються важкі бої на Харківщині. 

Про це заявили представники підрозділу “Гострі картузи” окремого загону спеціального призначення “Омега” Національної гвардії України у повідомленні у соціальних мережах. 

“Через великий натиск росіян нашим оборонцям довелося відійти з деяких позицій. О чотирнадцятій годині розпочалися бої за населений пункт Глибоке, який має стратегічне значення.  Росіяни вмирають пачками, але все одно давлять і місцями досягають успіху. Ніч буде дуже складна”, – йдеться у повідомленні. 

“Сьогодні в ході важких боїв наші оборонці були змушені відійти ще з декількох своїх позицій, ще один населений пункт сьогодні повністю відійшов під російський контроль. Станом на 20:00 йдуть бої за населений пункт Глибоке”, – кажуть українські бійці на відео.

Раніше українські воїни повідомляли, що російських десантників, які штурмували Харківщину.

“У них все так добре що навіть немає змоги забрати своїх “двохсотих”. І це майже на кордоні, буквально декілька км в глибину України. Поки що все йде не зовсім за російським планом, але не забуваємо що це тільки початок і все ж росіяни мають плацдарм до подальших наступальних дій”, – додали у Силах оборони. 

Додамо, що вранці 10 травня 2024 року росіяни пішли у наступ на державному кордоні на північ від Харкова.

У зв'язку з інтенсивним обстрілом з боку противника у Вовчанську та прилеглих селах розпочали евакуацію місцевого населення.

Військовий Денис Ярославський, коментуючи наступ РФ на Харківщині, заявив, що є багато питань до тих, хто залишив позиції і до фортифікаційних споруд.

ТСН.ua зібрав усе, що відомо про наступ у Харківській області станом на 11 травня.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *