Не експериментуйте: в Міноборони назвали несподівану причину збоїв у “Резерв+”

Речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін розповів, що військовозобов'язані українці, попри технічні збої у застосунку “Резерв+”, завантажили та уточнили свої дані. Хоча спершу у ньому було певне перевантаження. Однак Лазуткін також звернувся до військовослужбовців і закликав їх не “експериментувати”.  

Про це він сказав в інтерв'ю Radio NV.

“Бо вони перевантажують систему. Дуже багато військовослужбовців вирішили, що їх це теж стосується. Навіть деякі комбати (до нас доходила інформація) в наказовому порядку сказали, щоб всі встановили “Резерв+”, були певні проблеми через це. Але для військовослужбовців скоро запуститься застосунок Армія+, де будуть ті опції, які потрібні чинним військовослужбовцям. Це стосується і документообігу, зараз це пропрацьовується”, – розповів.

Речник Міноборони додав, що зараз технічна команда передусім працює над тим, аби прибрати ті проблемні моменти, які виникають з “Резерв+”. 

“Зараз (все перебуває на – ред.) стадії запуску: команда працює і над кібербезпекою, і виправляє ті нюанси, які в версії присутні. У червні повноцінна версія запрацює, де буде так званий електронний військовий квиток, військово-обліковий документ, із QR-кодом, який можна буде вважати рівноцінним паперовому”, – резюмував Дмитро Лазуткін.

Нагадаємо, у Міноборони розповіли, чи працює застосунок “Резерв+” за кордоном.

Читайте також провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *