День: 02.06.2024

У Харкові пролунали вибухи — ЗМІ

В ніч проти 3 червня у Харкові було чутно звуки вибухів, які, ймовірно, пролунали за межами міста. Про це повідомляє Суспільне, з посиланням на власних кореспондентів. “У Харкові пролунала серія вибухів,… Read more »

Німецький генерал назвав ефективну зброю проти літаків над територією Росії

Керівник німецько-українського Ситуаційного центру генерал-майор Бундесверу Крістіан Фройдінг вважає, що системи ППО Patriot можуть бути ефективно використані проти російських літаків, які атакують Харківщину керованими авіабомбами. Про це повідомляє німецьке видання… Read more »

Зеленський сказав, що хотів би приїзду Трампа до України і пояснив причину

Президент України Володимир Зеленський сказав, що хотів би приїзду 45-го президента США Дональда Трампа до України. Це дасть змогу визначитися щодо подальшої стратегії.  Про це Зеленський сказав в інтерв’ю The… Read more »

На Хмельниччині під час купання потонуло двоє підлітків: що відомо про трагедію

Жахлива трагедія сталася на Хмельниччині. На водоймі в селі Сутківці потонуло двоє підлітків: 11-річна дівчинка та 14-річний хлопчик.  Про це повідомила ДСНС. Деталі Зазначається, що сьогодні о 14:05 до рятувальників… Read more »

“Може бути і гірше”: експерт з енергетики навів сценарії відключень світла

Під час опалювального сезону на українців чекають три-чотири, а в столиці й 7-8-годинні відключення електроенергії. Про це сказав директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко в інтерв'ю NV. Під час майбутнього опалювального… Read more »

Якою буде ситуація в енергосистемі України наступного тижня: прогноз “Укренерго”

Наступного тижня ситуація в енергосистемі України буде складнішою, ніж в останні дні травня. Це пояснюється трьома факторами. Про це в ефірі “Суспільного” сказав голова правління НЕК “Укренерго” Володимир Кудрицький. За словами… Read more »

Павло Зібров здивував розміром своєї пенсії: “Я багата людина”

Український співак Павло Зібров розсекретив розмір своєї пенсії, яку йому підвищили. Виконавець поділився, що насправді пенсії в Україні невеликі. Артист говорить, що як побував за кордоном і побачив, що там… Read more »

На Харківщині окупанти завдали 10 авіаударів та провели невдалий штурм – Генштаб

У неділю, 2 червня, Харківщина продовжувала потерпати від російських авіаударів – за сьогодні їх було вже 10. Про це повідомили у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ. У другій половині дня з… Read more »

14-річна донька Віри Брежнєвої розсекретила, де зараз проживає та яку спеціальність планує здобути

Донька співачки Віри Брежнєвої – Сара Кіперман – розповіла про своє повсякденне життя за кордоном та поділилася планами на майбутнє. Так, у своєму фотоблогу дівчина дала відповідь на найцікавіші запитання юзерів. Зокрема, зізналася, що наразі… Read more »