Місяць: Липень 2024

Time пише про “непрості” відносини між Камалою Гарріс та Зеленським – що пішло не так

У середині лютого 2022 року, за лічені дні до повномасштабного вторгнення РФ, віцепрезидентка США Камала Гарріс відхилила запропоновану українською стороною ідею превентивних санкцій проти Москви. Про це йдеться у статті… Read more »

⁠Журналіст Бутусов раніше вихваляв Мінські домовленості, які стали передвісниками великої війни, – ЗМІ

Журналіст Юрій Бутусов схвально оцінював Мінські домовленості, які зрештою призвели до повномасштабного нападу рф на Україну. Але залежно від політичної кон’юнктури – міняв свою думку на протилежну. Про це пише “Закон і… Read more »

Більшу частину України охопила повітряна тривога: названа причина

У Києві, Київській області та низці українських областей оголошена повітряна тривога.  “Київська, Чернігівська області – загроза застосування балістичного озброєння”, – йдеться у повідомленні Повітряних Сил ЗСУ в соціальних мережах.  Також… Read more »

Олімпійські ігри-2024 – день 5: розклад і результати виступів українців за 31 липня

У середу, 31 липня, на Олімпійських іграх-2024 в Парижі відбувається п'ятий змагальний день. З нашим партнером компанією Favbet стежимо та вболіваємо за українську олімпійську збірну. Цього дня на Олімпіаді виступатимуть 17 українських спортсменів. На медалі “синьо-жовті” претендували у чотирьох… Read more »

Привітання з Днем подруги 2024 року: картинки українською, листівки, проза, вірші та смс

Подруга – та людина, яка завжди прийде на допомогу в скрутній ситуації, підтримає та виручить. Важко уявити своє життя без близької подруги. День подруги, який святкується 1 серпня, був запроваджений… Read more »

День ангела 1 серпня: кого та як вітати з іменинами

Хто святкує день ангела 1 серпня 1 серпня 2024 року привітайте з іменинами Олександра, Дмитра, Леонтія, Софію, Тимофія, Федора. Олександр — давньогрецьке походження, означає “захисник”. В дитинстві може досягти будь-якої… Read more »

Сестри Кіченок у вольовому стилі вийшли до чвертьфіналу парного турніру Олімпіади-2024

Українські тенісистки Людмила і Надія Кіченок вийшли до чвертьфіналу парного розряду Олімпійських ігор-2024 в Парижі. У матчі другого раунду вони здобули перемогу над четвертими сіяними – американським дуетом Даніель Коллінс / Дезіре Кравчик. Поєдинок тривав 1 годину 39 хвилин і завершився вольовою… Read more »

У Дніпрі та Запоріжжі чутно вибухи: що відомо

У Дніпрі пізно ввечері 31 липня чутно звуки вибухів. Про це передали кореспонденти “Суспільного”. Повітряні Сили ЗС України також повідомили про загрозу застосування балістичного озброєння зі сходу. Місцеві жителі пишуть… Read more »

У низці областей оголошена повітряна тривога: є загроза балістики

Частину України охопили повітряна тривога. Є загроза застосування балістичного озброєння зі сходу. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ. Де є загроза Ракетна небезпека є у таких областях: Черкаська Сумська Полтавська Кіровоградська… Read more »

У Херсоні чоловік кинув гранату в людей на майданчику біля магазину

Увечері в середу, 31 липня, у Центральному районі міста Херсона чоловік кинув гранату на майданчику біля одного з магазинів, де відпочивали громадяни. Про це повідомили у Національній поліції. “В результаті… Read more »