День: 05.07.2024

Франція у серії пенальті здолала Португалію та вийшла до півфіналу Євро-2024 (відео)

Збірна Франції обіграла національну команду Португалії в матчі 1/4 фіналу Євро-2024 з футболу. Основний і додатковий час поєдинку на “Фолькспаркштадіоні” у Гамбурзі завершився з рахунком 0:0, а у серії пенальті точнішими були французи. Незважаючи на чималу… Read more »

Росія атакує Україну ударними БпЛА, у Сумах пролунали вибухи: мапа тривог

Російські загарбники ввечері, 5 липня, запустили по Україні кілька груп уданих іранських безпілотників типу Shahed. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Повітряних сил ЗСУ. У повідомленні вказується, що одна з… Read more »

Окупаційна армія активно вербує жінок на війну: звідки беруться добровольці

Останнім часом на фронті почастішали випадки, коли у складі штурмових груп окупантів оператори українських дронів фіксують жінок. За словами голови благодійного фонду “Русь сидящая” Ольги Романової, у РФ активно вербують… Read more »

Португалія – Франція – 0:0: онлайн-трансляція матчу 1/4 фіналу Євро-2024

У п'ятницю, 5 липня, відбудеться другий чвертьфінал Євро-2024 з футболу, в якому за вихід до наступної стадії поборються збірні Португалії та Франції. Місцем проведення поєдинку стане “Фолькспаркштадіон” у Гамбурзі. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. На груповому етапі Португалія вирвала вольову… Read more »

Арестович назвав три пункти для “порятунку України”

Скандальний ексрадник Офісу президента Олексій Арестович назвав три завдання, які повинна виконати Україна, щоб “вилізти з ями та почати розвиватися”. Про це він написав у своєму Telegram-каналі. Популярний блогер, який… Read more »

На Волині п’яний священник влаштував дебош посеред вулиці: він розповів, що “святкував”

У селі Світязь, на Волині, п’яний чоловік у рясі влаштував безлад просто посеред дороги, де спортсмени якраз готувалися до турніру з тріатлону. З’ясувалося, це священник Московського патріархату, настоятель місцевого храму…. Read more »

На який час Росії вистачить ресурсів для наступу: ексвійськовий спрогнозував перебіг війни

Колишній заступник очільника СБУ, генерал-майор запасу Віктор Ягун вважає, що Росія має достатньо резервів та ресурсів, щоб підтримувати наступальні дії до кінця 2025 року. Про це пише “Еспресо”. “Сьогодні більшість… Read more »

Чому Путін робить заяви про переговори: пояснення генерала Бена Годжеса

Президент Російської Федерації Володимир Путін не має наміру вступати у переговори щодо миру в Україні, а його заяви спрямовані на західну аудиторію – для людей, які не вірять в перемогу… Read more »