День: 13.07.2024

“Українська Венеція” знову приймає туристів: унікальний відпочинок і вибрики ухилянтів – огляд

Ізмаїльський район на Одещині на початку війни взяв на себе левову частку порятунку українського зерна, але здавна він славиться своїми фруктами та полями. І саме тут розташована «українська Венеція” –… Read more »

День ангела 14 липня: кого та як вітати з іменинами

Хто святкує день ангела 14 липня 14 липня 2024 року привітайте з іменинами Івана, Костянтина, Миколу, Петра, Степана, Федора. Іван — давньоіудейське ім'я, означає “милість Божа”. В дитинстві спокійний, прив'язаний… Read more »

Порятунку не буде: ЗСУ “випалюють” окупантів, які потрапили в оточення на заводі у Вовчанську (відео)

Так, підрозділ Khorne Group 116-й ОМБр показав завдання удару за допомогою ПТРК “Стугна-П” по місцю розміщення загарбників, які потрапили в оточення на Вовчанському агрегатному заводі.  Про це написав військово-політичний оглядач Олександр Коваленко…. Read more »

“Спочатку хтось має померти”: Зеленського розчарувало рішення Байдена щодо ударів по РФ

Президент України Володимир Зеленський заговорив про дозвіл на використання зброї США для ударів по території РФ наприкінці двосторонньої дискусії зі своїм американським колегою Джо Байденом, на що той відповів, що… Read more »

У Запоріжжі пролунали вибухи: що відомо

Мешканці деяких районів Запоріжжя чули звук вибуху. У місті оголошена повітряна тривога. Про це повідомляють кореспонденти “Суспільного”. “Увага! Активність ворожої тактичної авіації!”, – додав голова Запорізької ОВА Іван Федоров. Нагадаємо, ворог нищить цивільну інфраструктуру на… Read more »

Війна дронів: Камишін здивував кількістю безпілотників, які будуть в України – Business Insider

До кінця року в Україні вдасться виготовити значно більше малих ударних безпілотників, ніж планувалося. Про це повідомив міністр стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін в інтерв’ю Business Insider на полях… Read more »

Чи зможе Україна відвоювати окуповані території: президент Чехії зробив гучну заяву

Президент Чехії Петр Павел під час візиту до Техасу наступного дня після завершення саміту НАТО у Вашингтоні заявив, що на цей час в України недостатньо сил, щоб відвоювати усі окуповані… Read more »

Чи можуть США дозволити бити західною зброєю вглиб Росії: думка нардепа

В НАТО як Альянсі основним гравцем є США і саме вони несуть відповідальність за можливу ескалацію чи якесь пряме зіткнення з Російською Федерацією. Тому інші країни вже орієнтуються на те,… Read more »

Росіяни обстріляли Комишани на Херсонщині: є загиблі

Армія РФ 13 липня цинічно обстріляла Комишани. На жаль, є загиблі. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін. “Через артилерійський обстріл у Комишанах загинула родина – 44-річний чоловік та 40-річна… Read more »