Кілер усе прорахував: у момент пострілу в Фаріон відеокамери не працювали – чому

Під час замаху на Ірину Фаріон більшість камер відеоспостереження не працювали, адже в місті не було світла.

Про це розповів депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич в ефірі “Київ24”.

Зінкевич наголосив, що він мешкав з Фаріон по сусідству – “через будинок”. За його словами, на місце злочину максимально швидко прибули медики і правоохоронці. 

“Сусіди говорять, що зброя була використана без глушника. Фактично весь мікрорайон став на вуха. Я мав хвилин п'ять, аби прийти туди. Правоохоронні органи вже були присутні. По тій ситуації результати непогані”, – висловився він.

Депутат наголошує, що в мікрорайоні встановлено чимало відеонагляду. Втім, коли відбулося вбивство, то відсутнім було електропостачання. 

“Ми з головами ОСББ опрацьовували, які камери мали акумулятори. Є деяка зібрана інформація щодо цього, яку передають правоохоронцям. На жаль, не так, якби хотілося. Є зафіксовані факти деякі з відеонагляду. Коли працювали камери, то є зафіксована людина”, – каже Ігор Зінкевич.

Нагадаємо, напередодні ввечері у Львові стріляли в депутатку Ірину Фаріон. З вогнепальним пораненням у скроню її госпіталізували у тяжкому стані. Убивство Фаріон було скоєно поблизу її будинку на вулиці Масарика. 

Після скоєного замаху у лікарні померла Ірина Фаріон. Її врятувати не вдалося. Пошуки нападника тривають. 

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *