День: 24.07.2024

На Харківщині вночі пролунали вибухи

В ніч проти 25 липня російські загарбники обстріляли Харківщину. Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов. “Окупанти завдають ударів! Перебувайте в укриттях”, – написав він. Крім того, Суспільне повідомило… Read more »

МОН анулювало ліцензію університету в Запоріжжі на навчання в аспірантурі – деталі скандалу

Міністерство освіти і науки України анулювало ліцензію на навчання в аспірантурі Класичного приватного університету в Запоріжжі. Про це повідомили у пресслужбі МОН. Таке рішення ухвалили у зв’язку зі значним перевищенням ліцензійного… Read more »

Росії потрібно ще п’ять років, щоб підкорити чотири області України — командувач британської армії

Якщо Росія продовжить свій наступ в Україні такими ж темпами, як і раніше, окупантам може знадобитися ще п’ять років, щоб виконати мінімальну мету: повністю підкорити  Донецьку та Луганську області на… Read more »

День ангела 25 липня: кого та як вітати з іменинами

Хто святкує день ангела 25 липня 25 липня 2024 року привітайте з іменинами Олександра, Макара, Ганну, Іраїду. Олександр — давньогрецьке ім'я, означає “захисник”. В дитинстві любить займатися спортом. В дорослому… Read more »

Швидкий тест: визначте свою домінантну рису, вибравши взуття

Цей особистісний тест – доволі цікавий спосіб дізнатися про свою домінантну рису характеру. Без довгого списку запитань пропонуємо вам дізнатися про себе дещо цікаве. Адже швидкі тести на особистість –чудовий спосіб зрозуміти… Read more »

РФ не припиняє штурмів в напрямку Лимана: у ЗСУ розповіли як змінилися атаки ворога

Російські окупанти не припиняють своїх намагань штурмувати позиції українських захисників в напрямку Лимана Донецької області. Про це розповів командир 97-го батальйону 60-ї окремої механізованої бригади із позивним “Рост”.  Він наголосив, що упродовд останніх… Read more »

“Відправляють в бій з одним завданням”: Жорін про наступ РФ на Харківському напрямку

Попри те, ще окупанти знизили темп наступу на Харківщині, вони продовжують просуватися. Про це заявив екскомандир “Азову”, заступник командира 3-ї ОШБр Максим Жорін, передає “24 канал”. За його словами, дуже… Read more »

“Він 100% пірнав”: Таловєров оцінив епізод з пенальті в матчі України проти Іраку на Олімпіаді-2024

Захисник олімпійської збірної України Максим Таловєров висловився про призначений арбітром пенальті у ворота “синьо-жовтих” у матчі першого туру футбольного турніру Олімпіади-2024 проти команди Іраку. Суперечливий епізод стався на 56-й хвилині за рахунку 1:0 на користь України. Таловєров поклав… Read more »

“Учора ЗСУ знищили два командні пункти”: окупантів вирішили карати за користування гаджетами

У Держдумі РФ ухвалили законопроєкт, який дозволяє російським командирам та військовій поліції відправляти окупантів на 10 діб гауптвахти за користування гаджетами. Це пов’язано з тим, що ЗСУ нібито лише з… Read more »

Ротань прокоментував поразку збірної України від Іраку в першому матчі на Олімпіаді-2024

Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань прокоментував поразку від команди Іраку на старті футбольного турніру Олімпіади-2024. У першому у своїй історії поєдинку на Олімпійських іграх, який відбувся 24 липня на стадіоні “Парк Олімпік Ліонне” у французькому Ліоні,… Read more »