“Є законною ціллю для наших військ”: Генштаб повідомив, хто забезпечив перебої з електропостачанням в РФ

Низку тягових електропідстанцій російських загарбників в Курській області уразили сили і засоби Центру спеціальних операцій “А” Служби безпеки України (ЦСО “А” СБУ) у взаємодії зі складовими Сил оборони.

Про це повідомили у Генштабі 29 липня.

Там зазначили, що йдеться про роботу в області систем ППО противника та вибухи в районах щонайменше чотирьох підстанцій. Як результат, фіксуються перебої з електропостачанням в Понировському, Курському та Солнцевському районах Курської області. 

“Ураження здійснювали сили і засоби Центру спеціальних операцій “А” Служби безпеки України (ЦСО “А” СБУ) у взаємодії з іншими складовими Сил оборони. Російська промисловість, яка працює на війну проти України є законною ціллю для наших військ”, — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що вказані об’єкти, поміж іншим забезпечують функціонування залізниці РФ, що здійснює перевезення озброєння та військової техніки для підтримки своєї окупаційної армії.

“Заходи з підриву воєнно-економічного потенціалу ворога продовжуватимуться до припинення загарбниками збройної агресії проти українського народу”, — додали у Генштабі.

Нагадаємо, у ніч проти 29 липня дрони атакували електростанцію в Орловській області. Там зафіксовані пошкодження.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *