Олімпійські ігри-2024 – день 11: результати виступів українців за 6 серпня

У вівторок, 6 серпня, на Олімпійських іграх-2024 в Парижі відбувся одинадцятий змагальний день. З нашим партнером компанією Favbet стежимо та вболіваємо за українську олімпійську збірну.

Цього дня Україну на Олімпіаді представляли 11 спортсменів. Однак виграти медалі 6 серпня ніхто з них не міг, адже всі змагання за їхньою участю були кваліфікаційними.

Розповідаємо, хто з українських олімпійців змагався 6 серпня та які результати вони показали.

Розклад і результати виступів українців в одинадцятий день Олімпіади-2024 (6 серпня)

Веслування на байдарках і каное. Байдарка-четвірка, 500 м, кваліфікація: Олег Кухарик, Дмитро Даниленко, Іван Семикін та Ігор Трунов не пройшли напряму до півфіналу, але потім у своєму чвертьфінальному заїзді показали п'ятий результат (1:20.94 хвилини) та вийшли до півфіналу, який відбудеться 8 серпня. Тоді ж відбудеться і фінал.

Скелелазіння. Багатоборство, боулдеринг, півфінал: Євгенія Казбекова стала 14-ю з результатом 39,5 очка. Друга частина півфіналу відбудеться 8 серпня. Для виходу до фіналу потрібно увійти до топ-8 за сумою двох частин змагань.

Веслування на байдарках і каное. Каное-двійка, 500 м, кваліфікація: Людмила Лузан та Анастасія Рибачок напряму вийшли до півфіналу, фінішувавши другими у своєму заїзді з результатом 1:55.88 хвилини. Півфінал відбудеться 9 серпня.

Боротьба. Вільна боротьба, до 50 кг: Оксана Лівач в 1/8 фіналу здолала представницю Узбекистану Актенге Кевнімжаєву (10:0), у чвертьфіналі зазнала поразки від представниці Індії Вінеш Пхегот (5:7). Українка потрапила до втішних сутичок і 7 серпня позмагається за “бронзу”, оскільки її кривдниця вийшла до фіналу.

Веслування на байдарках і каное. Байдарка-двійка, 500 м, кваліфікація: Олег Кухарик та Ігор Трунов напряму не пройшли до півфіналу, чвертьфінальний заїзд закінчили останніми з результатом 1:29.68 хвилини та вибули з медальної боротьби.

Легка атлетика. Метання списа, кваліфікація: Артур Фельфнер не вийшов до фіналу з результатом 81,84 метра.

Скелелазіння. Швидкість, кваліфікація: Ярослав Ткач із сьомим результатом (5,13 секунди) пройшов до плейоф, в 1/8 фіналу показав результат 5,17 секунди та поступився 0,01 секунди французу Бассі Мавема.

Легка атлетика. Біг на 400 м з/б, півфінал: Анна Рижикова не пройшла до фіналу, завершивши свій забіг сьомою з результатом 55,65 секунди.

Україну на ХХХIII літній Олімпіаді представляють 140 атлетів, які виступають у 23 видах спорту. Ігри в Парижі триватимуть до 11 серпня.

Після одинадцятого змагального дня Україна має сім нагород на ОІ-2024: дві золоті, дві срібні та три бронзові. “Синьо-жовті” посідають 18-ту позицію в медальному заліку.

Усі найцікавіші події Олімпіади можна знайти в лінії українського ліцензійного букмекера Favbet.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *