День: 15.08.2024

Вчені розкрили таємницю вівтаря Стоунхенджу: про що розповіла “ДНК” каменя

Будь-який відвідувач Стоунхенджу на півдні Англії, безсумнівно замислюється, як стародавнім британцям вдалося вирізати, транспортувати та бездоганно встановити велетенські камені вагою до 30 тонн. Тепер з’ясувалося, що один з цих каменів… Read more »

День ангела 16 серпня: кого та як вітати з іменинами

Хто святкує день ангела 16 серпня 16 серпня 2024 року привітайте з іменинами Олександра, Івана, Степана, Якова, Ганну. Олександр — з давньогрецького означає “захисник”. В дитинстві саме дуже сміливий хлопчик,… Read more »

У Кривому Розі пролунали вибухи: що відомо

У Кривому Розі лунають звуки вибухів. Мешканців просять перебувати в укриттях. Про це пишуть моніторингові канали. Нагадаємо, пізнього вечора 15 серпня у низці областей Україні оголосили повітряну тривогу. Нашу державу атакували “Шахеди”. Читайте… Read more »

Низку областей охопила повітряна тривога: дрони атакують Україну

У низці областей Україні оголошена повітряна тривога. Нашу державу атакують “Шахеди”. Про це повідомляють моніторингові канали. Наразі небезпечно у таких областях: Київська Полтавська Черкаська Сумська Харківська Дніпропетровська Кіровоградська Нагадаємо, в… Read more »

У Запорізькій області пролунав вибух: що відомо

У Запорізькій області пролунав вибух. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров. Перед тим повідомлялося про загрозу ударів балістичними ракетами по Запорізькій області та іншим областям України, де оголошено повітряну тривогу…. Read more »

Випадок зараження смертоносною віспою виявили у Європі

У Швеції діагностували перший випадок зараження віспою (яка раніше називалася віспою мавп), що виявили за межами Африки. Про це йдеться у повідомленні Reuters із посиланням на інформацію від міністра охорони здоров’я та… Read more »

Час підписати мирну угоду з сусідами РФ про розділення її території – Жорін

Зараз вдалий час для того, щоб підписати справжню мирну угоду. Угоду між усіма сусідами РФ про розділення її території. Про це пише майор ЗСУ, заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін. “Всі країни,… Read more »

Чи може Путін застосувати ядерну зброю у відповідь на операцію в Курській області – у США пояснили

У Білому домі прокоментували, чи може диктатор Путін застосувати ядерну зброю у відповідь на операцію ЗСУ в Курській області. За словами радника Білого дому з комунікацій у сфері нацбезпеки Джона… Read more »

Ольга Харлан розповіла про плани написання книжки: хто її надихнув

Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан хотіла б написати автобіографічну книжку, але станеться це не зараз. Про це вона розповіла в ексклюзивному інтерв'ю ведучій ТСН.ua Марічці Падалко. Ольга Харлан поділилася, що вже… Read more »