День ангела 19 серпня: кого та як вітати з іменинами

Хто святкує день ангела 19 серпня

19 серпня 2024 року привітайте з іменинами Андрія, Миколу, Тимофія.

Андрій — давньогрецьке ім'я, означає “мужній”. В дитинстві непосидючий та активний. В дорослому віці стає імпульсивним та непередбачуваним, справжнім жартівником.

Микола — походить від давньогрецького слова, що перекладається як “переможець народів”. В дитинстві рідко вередує і легко заводить нові знайомства. В дорослому віці стає педантичним, всі справи на роботі систематизує.

Тимофій — тлумачиться від давньогрецької мови як “почитати Бога”. В дитинстві слухняний, легко виходить з конфліктних ситуацій. В дорослому віці стає вразливим, вміє вислухати співрозмовника і щиро йому співпереживати.

День ангела 19 серпня — душевні привітання в прозі

У твій День Ангела хочу побажати тобі світла в серці, миру в душі й міцного здоров'я! Нехай твій ангел-охоронець завжди буде поруч, оберігаючи тебе від усіх негараздів і ведучи до щастя та благополуччя.

***

З Днем Ангела! Нехай твоє життя буде сповнене радості, тепла і любові. Хай ангел твій завжди допомагає в усіх починаннях і дарує тобі натхнення для здійснення найсміливіших мрій.

***

Вітаю тебе з Днем Ангела! Нехай цей день стане початком нових звершень і чудових подій у твоєму житті. Хай ангел-охоронець завжди буде поруч і веде тебе правильним шляхом.

***

У цей святковий день бажаю тобі непохитної віри, великого щастя та внутрішньої гармонії. Хай твій ангел-охоронець завжди буде на сторожі, оберігаючи тебе від усього злого.

***

З Днем Ангела! Бажаю, щоб твій ангел завжди освітлював твій шлях, захищав від біди та наповнював твоє серце любов'ю і теплом. Нехай кожен день приносить тобі радість і задоволення.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *