Наталка Денисенко здивувала, який незвичайний подарунок привіз її чоловік-військовий з фронту

Українська акторка Наталка Денисенко разом із чоловіком-військовим, актором Андрієм Федінчиком, який нещодавно приїхав додому з фронту, вирушила до Чернігова.

В Instagram знаменитість повідомила, що в їхній родині важливе свято. Тато Наталки святкує ювілей, йому виповнилося 70 років. Тож, подружжя вирушило до Чернігова, аби привітати рідну людину.

“День народження у мого любого татуся! Сьогодні (18 серпня – прим. ред.) ювілей – 70 років. Мій найкращий друг! Мій найкращий у світі тато! Люблю”, – поділилася акторка.

До речі, у Чернігові у бабусі та дідуся гостював 6-річний син Федінчика та Денисенко. Хлопчик вперше після тривалої розлуки зустрівся з татом. Як зазначила акторка, Андрійко був неабияк радий, адже скучив за батьком.

“Синочок був у бабусі на канікулах, скучив за нами так, що аж іскри летять з нього”, – зазначила Наталка.

Також акторка показала, як вони всією родиною святкували ювілей батька. Зокрема, Андрій Федінчик з фронту привіз особливий презент – пляшку шампанського “Артемівське”. До слова, російські окупанти у Бахмуті знищили завод, де виготовлялося ігристе.

“Андрій Федінчик привіз ексклюзивне шампанське з Бахмута “Артемівське” просто зі складу. Завод, що його виготовляв, – знищений. Більше такого вже не буде”, – говорить акторка.

Нагадаємо, днями Андрій Федінчик з фронту повернувся додому. Наталка Денисенко показувала фото з їхньої зустрічі і довела акторку Ольгу Сумську до сліз.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *