Тест на тип особистості: просто скажи, хто найдурніший на картинці

Те, що ми думаємо, як сприймаємо інших, багато що розповідає про нашу особистість. Пропонуємо тест, який розкаже дещо про вашу особистість. Щоб пройти цей тест, потрібно вибрати, хто із зображених на картинці, на вашу думку, найдурніший.

Хлопець №1

Якщо ви вважаєте, що цей персонаж найдурніший віж усіх, то основне, що можна про вас сказати, що ви не боєць і легко здаєтеся в житті.

Ви вважаєте, що безсилі будь-що змінити у своєму житті, що нічого не можете зробити, щоб розібратися з  проблемами. Тому ви просто здаєтеся і навіть не намагаєтеся що-небудь зробити.

З іншого боку, вибір хлопця номер один може означати, що ви просто добросердна людина. Вам подобаються прості та легкі речі, а от шуму і проблем ви не терпите.

Хлопець № 2

Якщо ви вважаєте найдурнішим хлопця №2, то ви людина, яка спочатку діє, а потім думає, і в цьому ваша проблема.

Ви не витрачаєте час на аналіз ситуації, не намагаєтеся осмислити її, а потім залежно від цього відреагувати на неї належним чином. Ви просто вирішуєте робити так, а не інакше, що, найімовірніше, і є причиною більшості ваших проблем. Дехто думає, що ви настільки врівноважені й сильні, що вам і не потрібно багато думати.

Хлопець №3

Якщо ви вважаєте, що хлопець №3 дурніший за інших, ви сильна людина з відповідним характером.

По-перше, в будь-якій ситуації ви обираєте боротьбу, а не втечу. По-друге, ви людина, яка спочатку все детально вивчає, а потім вирішує. Ви раціонально підходите до завдання, ваші стратегії завжди розписані по пунктах.

Хлопець №4

Якщо ви обрали хлопця №4 як найтупішого, то ви – бунтар, іноді й безпідставний. Часом ви бунтуєте проти речей просто так. Дух бунтарства змушує вас пливти проти течії, роблячи більше схожим на утопічного ідеаліста, а не на раціональну людину. Але саме ця “революційна” риса і визначає вас.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *