Лілія Ребрик показала, як з трьома доньками ховалася в укритті від російських ракет та дронів

Українська ведуча та акторка Лілія Ребрик показала, як пережила масований ракетний обстріл України, який Росія завдала 26 серпня.

Знаменитість у Instagram поділилася, що мала на ранок робочі плани, однак втілити їх так і не вдалося. Від самого ранку країна-агресорка Росія почала обстрілювати Україну ракетами, а потім дронами-камікадзе. Як говорить Лілія Ребрик, вона залишилася вдома і з доньками провела вісім годин в укритті.

“Коли зранку їхала на знімання, а в результаті провела вісім годин в укритті з дітьми”, — поділилася з користувачами ведуча.

Лілія Ребрик, попри жахливий обстріл, намагалася відволікти трьох діток. В укритті ведуча та її старша донька Діана кумедно одягалися та робили з Поліною та Адель спільні фото. Щоправда, повітряна тривога давалася взнаки, адже, як зазначили користувачі, сімейство мало втомлений вигляд.

Нагадаємо, інші знаменитості теж реагували на масований обстріл Росією України. Дружина Дмитра Монатіка, Світлана Тарабарова та інші показували, як ховалися з дітьми в укриттях під час повітряної небезпеки.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *