День: 28.08.2024

Костюк відіграла 5 сетболів та вийшла до третього кола US Open-2024

Перша ракетка України Марта Костюк (№19 WTA) вийшла до третього кола US Open-2024. У другому раунді 22-річна українка перемогла британку Геррієт Дарт (№78 WTA). Матч тривав 1 годину 36 хвилин і завершився з рахунком 7:6,… Read more »

У Бєлгородській області відселяють жителів декількох селищ — причина

Згідно із рішенням російського штабного командування в Бєлгородської області відселяють жителів декількох селищ. Про це повідомив губернатор В'ячеслав Гладков, передає “Українська правда”. За заявою Гладкова, в прикордонні “є багато поранених… Read more »

День пам’яті захисників України 2024 року: Герої не вмирають

Щороку 29 серпня українці вшановують особливу дату — День пам'яті захисників України. За весь час війни тисячі хоробрих геройок та героїв нашої держави поклали свої життя за незалежність Батьківщини. День… Read more »

Де на фронті є просування окупантів: оновлена мапа Deep State

Ворог просунувся в Новогродівці, Торецьку, Михайлівці, біля Павлівки, Пантелеймонівки та Вугледару. Мапу бойових дій оновлено. Про це повідомляє Deep State. “Сьогодні росіяни в основному готувалися до наступного масового штурму на Покровському… Read more »

Допомога ВПО: як зміняться виплати 2025 року

Українці, яку змушені були покинути свої домівки та стали внутрішньо переміщеними особами, мають право на грошову допомогу від держави.  Міністерка соціальної політики Оксана Жолнович в інтерв’ю “Укрінформ” розповіла, якою буде… Read more »

Павла Дурова звільнили під заставу: скільки він має заплатити та у чому його звинуватили

Засновнику Telegram Павлу Дурову заборонили залишати Францію, його звинуватили у низці злочинів і призначили заставу у розмірі п'яти млн євро. Про це йдеться у пресрелізі прокуратури Парижа. Окрім застави Дуров… Read more »

У європейській країні оголошено надзвичайний стан через брак води: діють суворі заборони

У середу, 28 серпня, уряд європейської держави Сан-Марино, що розташована на території Італії, оголосив надзвичайний стан через нестачу води. У карликовій країні буде діяти ряд суворих заборон. Про це повідомляє… Read more »

Жорін прокоментував напад на співробітника ТЦК: “Ми вже догралися в толерантність”

Людина, яка здійснила збройний напад на співробітника Луцького ТЦК, має бути покарана. Це грубе порушення закону, яке має оперативно припинятися.  Про це написав майор ЗСУ, заступник командира 3 ОШБр. “Реакція на… Read more »