Місяць: Вересень 2024

Ворог знову ударив по Харкову: спалахнула пожежа, є потерпілі діти

Окупанти вдарили КАБом у проїжджу частину в самому центрі Харкова.  Про це повідомив Олег Синєгубов, очільник Харківської ОВА у повідомленні у соцмережах.  Горить автомобіль. Пошкоджено кіоски, скління будівель лікарні, готель, біля… Read more »

Росія пригрозила Молдові “втягненням у конфлікт” через українські літаки F-16

У п'ятницю, 20 вересня, МЗС Російської Федерації звернулося до Республіки Молдова з вимогою не втручатися “в конфлікт в Україні”. Попередження стосується інформації про ймовірне розташування на авіабазі Меркулешти деяких літаків F-16,… Read more »

День ангела 21 вересня: кого та як вітати з іменинами

Хто святкує день ангела 21 вересня 21 вересня 2024 року привітайте з іменинами Андрія, Валентина, Василя, Володимира, Данила, Дмитра, Івана, Йосипа, Костянтина, Нестора, Олександра, Петра. Андрій — давньогрецьке ім'я, означає… Read more »

Курська операція: чи перекидають росіяни сили з Покровського напрямку — аналітик DeepState

Співзасновник і аналітик платформи DeepState Роман Погорілий стверджує, що на цей час не спостерігається перекидання російських військ з Покровського напрямку до Курської області РФ, де триває наступ українських військ. Про… Read more »

Дозвіл на удари України вглиб РФ може бути “негласним” – The Times

Велика Британія та США можуть зняти обмежень на використання далекобійних ракет Storm Shadow, але скоріш за все це буде “приватна угода”, яку не будуть оприлюднювати до моменту завдання першого удару… Read more »

Росіяни ударили по центру Харкова: бомба упала біля лікарні

Пізно увечері у п'ятницю, 20 вересня, російська терористична армія завдала удару КАБом у проїжджу частину в самому центрі Харкова.  Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. “Горить автомобіль. Пошкоджено кіоски,… Read more »

Міненерго оголосило конкурс з відбору незалежних членів наглядової ради “Укренерго”

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Міненерго. “Міністерство переконане, що процес відбору членів Наглядової ради має відбуватися відповідно до чинного законодавства України, статутом Компанії та Керівними принципами корпоративного управління ОЕСР”, – йдеться… Read more »

Спалені села та трагедія для екології: на Полтавщині спалахнули масштабні лісові пожежі (фото, відео)

Вже тиждень, як Україною ширяться лісові пожежі. Одні з наймасштабніших рятувальники фіксують на Полтавщині. Палає ліс на Харківщині, Донеччині та Рівненщині. Про це йдеться у матерілі кореспондентки ТСН Олени Гущик. На… Read more »

“Троянські” пейджери: як Ізраїль провів успішну операцію проти “Хезболли” та чого очікувати далі

Ізраїльська розвідка примудрилася продати своїм ворогам – терористичному угрупованню “Хезболла” – прилади, якими потім їх підірвала. Лідер “Хезболли” заявляє: Ізраїль почав війну, і погрожує кривавою помстою. Ізраїль наполягає: війну почали проти… Read more »