Зіркові стилісти назвали 5 трендових речей, які мають бути у вашому осінньому гардеробі

Ця осінь продовжує тренди практичної “тихої розкоші”. В гардеробі мають обов’язково бути базові речі. Такий одяг легко акцентується і поєднується між собою, тому можна створювати безліч яскравих образів, не витрачаючи зайві кошти на нові речі. Також треба враховувати, що холодна пора року вимагає затишних, комфортних і теплих речей. Стилісти рекомендують купувати не лише модний, а й функціональний одяг. Розповідаємо, які п’ять предметів гардеробу мають обов’язково бути у вашому модному арсеналі восени 2024 року.

Джинсова сукня

Джинсові речі ніколи не вийдуть із трендів, які б варіації одягу не були на вершині модного олімпу. Цієї осені модні експерти рекомендують подбати про те, щоб у вашому гардеробі була джинсова сукня довжини міді з комірцем і паском. Така річ легко акцентуватиметься шкіряною сумочкою та хустинкою. Взувати під джинсову сукню можна ботильйони на підборах чи високі чоботи на пласкій підошві.

Класичні штани

Ця річ обов’язково має бути в гардеробі кожної жінки, яка хоче мати досконалий та елегантний вигляд. Зіркові стилісти рекомендують вибирати речі монотонних кольорів з цікавими елементами у вигляді ременів чи застібок. Класичні штани можна поєднувати з блузами, сорочками, жакетами, гольфами або жилетами.

Ботфорти

Ботфорти вже давно стали класикою, що не дивно, адже їх люблять усі модниці світу. Цієї осені актуальними залишаються високі прямі моделі з екошкіри, лакованої шкіри чи замші. Таке взуття увиразнить навіть найпростіший образ, зробить його розкішним і досконалим.

Жакет

Стилісти цієї осені пропонують носити піджаки вільного крою чи блейзери монохромних відтінків. Одяг має бути виконаний з дорогої та якісної тканини, тоді він служитиме впродовж кількох років, не втрачаючи свого вигляду та актуальності. Жакети можна комбінувати з сорочками, сукнями, спідницями, джинсами тощо. Ця базова універсальна річ підкреслюватиме вашу досконалість у будь-якому одязі. Не варто боятися експериментувати, щоб створити для себе бездоганний аутфіт.

Шкіряний одяг

Цієї осені шкіряні речі – на піку своєї популярності. Це можуть бути корсети, спідниці, штани, сарафани, сукні, жакети тощо. Фаворитом цього сезону буде чорна шкіра різноманітних текстур – від ідеально гладкої матової до сліпучої глянсової. Тому стилісти рекомендують мати хоча б кілька шкіряних речей, які будуть актуальними ще багато років поспіль.

Читайте також:

Стилісти назвали стрижку, яка на піку популярності цієї осені: зачіска для розкішного образу

У якому віці жінки найпривабливіші для чоловіків: ви будете здивовані

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *