День: 22.09.2024

Внаслідок удару по Запоріжжю постраждало 5 людей — ОВА

Внаслідок російського удару по Запоріжжю частково зруйновані будівлі, а 5 людей отримали поранення. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені поруч розташовані будинки. Здійнялася… Read more »

День ангела 23 вересня: кого та як вітати з іменинами

Хто святкує день ангела 23 вересня 23 вересня 2024 року привітайте з іменинами Андрія, Івана, Миколу, Петра, Іраїду, Раїсу. Андрій — давньогрецьке слово, означає “мужній”. В дитинстві непосидючий, гарний друг…. Read more »

На Закарпатті прихожани УПЦ МП влаштували бунт під ТЦК: вимагали випустити їхніх попів

В селі Іза Хустського району на Закарпатті парафіяни місцевої цервки УПЦ МП перекрили дорогу, а потім прийшли до стін Хустського РТЦК через те, що працівники ТЦК доправили до військкомату священослужителів… Read more »

Вибухи у чотирьох областях України: ЗСУ повідомляють про атаку КАБами

Ввечері неділі, 22 вересня, росіяни майже одночасно атакували КАБами чотири області України. Про це повідомили Збройні сили України. “Велика проблема з КАБами. Майже одночасний обстріл Сумщини, Запоріжжя, Харківщини, Донеччини”, – йдеться у повідомленні…. Read more »

Удар по Путіну: яка мета ризикованої операції ЗСУ в Курській області — генерал Міллі

Несподіваний наступ українських Збройних сил у Курській області Росії став великим психологічним ударом по російському мисленню та, зокрема по президенту РФ Володимиру Путіну. Ймовірно, цієї ризикованої операцією Україна намагається отримати… Read more »

З Глухова на Сумщині евакуювали третину населення: яка ситуація в прикордонному місті

З міста Глухів на Сумщині уже евакуйовано майже третину населення, зокрема майже 70% дітей. Про це під час брифінгу повідомила голова Глухівської громади Надія Вайло. “Ви знаєте, що у місті… Read more »

“Маємо приліт”: мер Конотопа повідомив деталі

В Сумській області зафіксовано влучання. Наразі деталі не розголошують, проте попередньо відомо, що обійшлося без постраждалих і жертв. Про це повідомив мер міста Конотоп на Сумщині Артем Семеніхін.  Раніше він повідомляв про дві… Read more »

Осінь вирішить подальший перебіг війни: Зеленський розповів, кому представить “План перемоги”

Події цієї осені будуть вирішальними для подальшого перебігу війни в Україні. І багато в чому це залежить від зустрічей, які відбудуться наступного тижня.  Про це президент України сказав у вечірньому… Read more »

Дядя Жора розсекретив, скільки заробляє з дружиною щомісяця та куди йдуть кошти: “Тяжкий час”

Український гуморист Дядя Жора, справжнє ім'я якого Вадим Мічковський, розсекретив сімейні заробітки під час війни. Зокрема, шоумен зізнався, що має спільний бюджет з дружиною Наталією. До того ж заробляють вони приблизно… Read more »