Місяць: Жовтень 2024

Червоні лінії США: у Конгресі вимагають реакції Білого дому на відправлення солдатів КНДР в Україну

Голова Комітету з розвідки Палати представників Майк Тернер заявив, що США мають відреагувати на участь у війні проти України підрозділів армії Північної Кореї. Про це політик написав на своїй сторінці… Read more »

Шабунін, який став учасником бойових дій, жодного разу не з’явившись у своєму підрозділі, займеться реформою ДБР, – Бойко

ЗМІ мають звернути детальну увагу на те, як очільник “Центру протидії корупції”, активіст Віталій Шабунін став учасником бойових дій, жодного разу не з’явившись у своєму підрозділі. Про це пише ексжурналіст, чинний військовослужбовець… Read more »

Новий скандал із Хмельницькою МСЕК: поки продавали фіктивні інвалідності, людям із реальними відмовляли

Поки продавали фіктивні інвалідності, людям із реальними відмовляли. Новий виток скандалу із Хмельницькою МСЕК. У керівниці якої лише готівкою вдома знайшли майже шість мільйонів доларів. Люди з паралічами та вадами… Read more »

День ангела 19 жовтня: кого та як вітати з іменинами

Хто святкує день ангела 19 жовтня 19 жовтня 2024 року привітайте з іменинами Дмитра, Івана, Леонтія, Сергія. Дмитро — давньогрецьке коріння, означає “присвячений Деметрі”. В дитинстві цілеспрямований. В дорослому віці… Read more »

Байден зробив заяву щодо далекобійних ударів по Росії перед відльотом з Німеччини

У п’ятницю, 18 жовтня, президент США Джо Байден після зустрічі з лідерами Німеччини, Франції та Британії, яка відбулася в Берліні, повідомив, що консенсусу щодо дозволу на застосування Україною далекобійної зброї… Read more »

Обмін полоненими: Україна повернула 95 захисників – джерела

95 українських військовополонених повертаються додому – про це повідомляють джерела ТСН. Про це повідомила телеведуча Алла Мазур в етері телемарафону. “Російські пропагандистські медіа повідомляють про обмін 95 на 95, не… Read more »

У Черкасах сталося грандіозне побоїще за Свято-Михайлівський храм

Епічна битва за віру. За церковними боями навкулачки напередодні спостерігала вся країна. У Черкасах сталося грандіозне побоїще за Свято-Михайлівський храм. Він перейшов у власність православної церкви України. Але промосковському попу… Read more »

Росія завдала ракетного удару по Одесі: які наслідки

Росія продовжує завдавати удари по містах України. Увечері 18 жовтня внаслідок російської ракетної атаки в Одесі було пошкоджено житлову забудову. Про це повідомила Одеська обласна військова адміністрація. «На місці виникла пожежа. Працюють… Read more »

Україна отримає понад 1 мільярд доларів від МВФ: на що уряд витратить кошти

Виконавча рада МВФ затвердила пʼятий перегляд Програми розширеного фінансування (EFF), що дозволить Україні незабаром отримати новий транш обсягом близько $1,1 млрд. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. “Ці кошти… Read more »