Готувати таку страву дуже просто. Вона набагато смачніша за традиційні відбивні чи котлети. Все завдяки грибному соусу. До нього обов'язково беріть справжні білі грибочки.
Процес приготування:
- Зріжте з хліба скоринку, наріжте його шматочками і залийте молоком. В окремій глибокій ємності змішайте фарш з цибулею. Пізніше туди додайте замочений хліб.
- До фаршу додайте 1 яйце, сіль, перець, сухий часник. Все добре перемішайте і відбийте руками.
- Сформуйте круглі биточки, які потрібно після цього обваляти в борошні.
- Налийте на сковороду 1 ст. ложку олії, розігрійте, обсмажте биточки з обох сторін.
- Тепер відкладіть биточки в сторону, тому що потрібно приготувати грибний соус. Для цього: на сковорідку влийте 2 ст. ложки олії, обсмажте 1 дрібно нарізану цибулю, додайте порізані гриби, борошно, вершкове масло і перемішайте.
- Влийте сметану і вершки, додайте сіль, перець та спеції за смаком.
- Викладіть у соус биточки, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте на маленькому вогні 15 хвилин.
Перед подаванням на стіл можна прикрасити свіжою зеленню. Смачного!