Має бути надто висока ціна для Росії: Подоляк пояснив, що передбачає План перемоги

План перемоги, який президент України Володимир Зеленський представив Верховній Раді в середу, 16 жовтня, не передбачає звільнення всіх тимчасово окупованих територій військовим шляхом.

Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі програми “Тема з Мосейчук”.

“Президент неодноразово про це говорив – це не питання звільнення всіх територій військовим шляхом. Це план примусу Росії – створення умов, коли для Росії залишається занадто висока ціна, щоб продовжувати залишатися на клаптику української території”, – сказав Подоляк.

Він зауважив, що будь-які “мирні формули”, запропоновані раніше світовими політиками, не спрацюють.

“Не існує жодної формули Расмуссена або Кіссінджера. Немає цих формул. І президент у своєму виступі досить чітко це сказав. Щойно Росія залишилася на клаптику української території – все, у нас війна не закінчена. Вона триває в різних форматах. А потім знову гаряча фаза”, – наголосив Михайло Подоляк.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський під час представлення Плану перемоги в парламенті заявив, що держава-агресорка Росія повинна програти загарбницьку війну, яку вона розпочала в Україні. Замороження війни чи торгівля територіями неприпустимі.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *