Замініть яйця в котлетах простими інгредієнтами — і страва більше не буде сухою: секрет кулінарів

Завдяки простим продуктам фарш буде скріплено так само ефективно, але самі котлети вийдуть надзвичайно пишними.

Якщо у вас в холодильнику не знайшлося яєць або ви вирішили не додавати їх у фарш, досвідчені кулінари рекомендують зупинитися на таких альтернативах:

  • манна крупа;
  • терта сира картопля;
  • овочеве чи картопляне пюре;
  • твердий сир (натертий);
  • тертий кабачок.

Наприклад, терту сиру картоплю можна поєднати з частиною панірувальних сухарів і вмішати в фарш. Завдяки крохмалю з овоча котлети триматимуть форму, а зліпити її допоможуть саме сухарі.

Якщо ви вирішили додати картопляне (овочеве) пюре, тоді відваріть картоплю і не додавайте масло, коли будете її розминати.

Такі альтернативи яйцям вплинуть на смак котлет, тож кулінарний експеримент допоможе вам віднайти нові цікаві поєднання. 

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *