Ситуація погіршується: у Покровську встановлюють “зуби дракона” і закликають людей їхати

Ситуація в Покровську на Донеччині погіршується. Втім, у місті залишаються близько 12 тисяч містян і декілька десятків дітей.

Про це повідомила Покровська міська військова адміністрація.

Місто готується до оборони. На вулицях встановлюють фортифікації. Людей закликають до евакуації, адже планів включати зимове опалення немає.

“Бетонні пірамідки в спальному районі – це, на жаль, сьогодення Покровська. Ворог поступово знищує місто – як свого часу Бахмут та Авдіївку. Як і обіцяли, до останнього на місцях залишаються рятувальники, поліцейські, працівники соціальних служб і комунальники. Але вже точно відомо, що опалювального сезону в місті не буде”, – йдеться в повідомленні.

Очільник Покровської МВА Сергій Добряк звернувся до мешканців і закликав їх виїжджати, якщо вони побачать, як встановлюють “зуби дракона”. В місті поки що деінде працюватимуть “Пункти незламності” для обігріву людей, але ситуація зміниться, якщо фронт наближатиметься і обстріли посилюватимуться.

“Не баріться, збирайтеся і їдьте, буде небезпечно”, – наголосив чиновник.

Наразі 40% Покровська повністю без електрики, без світла залишаються Родинське і 10 сіл навколо Покровська.

Нагадаємо, експерт Bild з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке вважає, що ЗСУ будуть змушені відійти з важливого населеного пункту на Донеччині – Селидового.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *