День: 22.10.2024

Втрати такого масштабу востаннє були у Другу світову: український ветеран про просування росіян на Донбасі

Впродовж року Росія просунулася на 38 км і втратила чисельність кількох армій Європи на Донбасі. Про це ветеран російсько-української війни Євген Дикий сказав в інтерв'ю Radio NV. “Трохи більше року… Read more »

“Реал” оформив божевільний камбек і розгромив дортмундську “Боруссію” в Лізі чемпіонів (відео)

Мадридський “Реал” здобув вольову перемогу над дортмундською “Боруссією” в матчі третього туру основної стадії Ліги чемпіонів сезону-2024/25. Поєдинок на стадіоні “Сантьяго Бернабеу” в Мадриді завершився з рахунком 5:2. У першому таймі німецький клуб двічі вразив ворота господарів –… Read more »

Елітні маєтки, квартири та офіси: рідня заступника Кличка шокувала статками

Елітні маєтки, квартири та офіси – журналісти дізналися дуже цікаві факти з життя заступника київського міського голови Володимира Прокопіва. А ще його родина шокувала шаленими статками. Після гучного розслідування не… Read more »

День ангела 23 жовтня: кого та як вітати з іменинами

Хто святкує день ангела 23 жовтня 23 жовтня 2024 року привітайте з іменинами Олександра, Володимира, Гната, Максима, Миколу, Якова, Єфросинію. Олександр — давньогрецьке ім'я, означає “захисник”. В дитинстві захоплюється спортом…. Read more »

“Шахтар” з автоголом та відбитим пенальті Різника поступився “Арсеналу” в Лізі чемпіонів (відео)

Донецький “Шахтар” зазнав поразки від лондонського “Арсенала” в матчі третього туру основної стадії Ліги чемпіонів сезону-2024/25. Поєдинок на стадіоні “Емірейтс” у Лондоні завершився з рахунком 1:0. “Каноніри” відкрили рахунок на 29-й хвилині зустрічі – Габріел Мартінеллі з лівого флангу увійшов до… Read more »

Армія РФ, ймовірно, готує наступ на велике українське місто: The Economist попредило про небезпеку

Після успіхів у Донецькій області російські окупаційні війська можуть спробувати захопити Запоріжжя. Про це пише The Economist із посиланням на неназваного українського високопосадовця. “Ситуація на полі бою [в Україні –… Read more »

Одні “тягнуть лямку”, а інші “тусять по кав’ярнях”: Сенцов висловився про службу, ротацію і бронювання

Всі чоловіки, які можуть служити в армії, мають бути готовими це зробити. Таку думку висловив український режисер, ексбранець Кремля і командир штурмової роти в 47-й бригаді Олег Сенцов в інтерв'ю “Армія TV”. … Read more »

Відома українська співачка відверто розповіла про зловживання алкоголем: “Були проблеми”

Українська співачка MamaRika поділилася негативним досвідом регулярного вживання алкоголю. Так, артистка пригадала часи своєї юності, коли постійно ставала свідком зловживання алкоголю її татом. Саме тоді у MamaRika виникли схожі проблеми з… Read more »

Україна готова до обговорення варіантів вирішення конфлікту за однієї умови – Єрмак

Україна закликає світову спільноту, зокрема Фінляндію, до спільних зусиль для досягнення стабільного та справедливого миру з урахуванням екологічної безпеки й відновлення України. Про це йдеться у статті голови Офісу президента… Read more »