“Новорічна риба”: так ви ще не готували — гості “зметуть” її зі святкового столу першою

Всі гості будуть просити у вас рецепт цієї страви. Вона точно прикрасить собою новорічний стіл.

Процес приготування:

  1. Філе риби розрізати горизонтально на менші частини. Посолити з обох боків. Викласти шматочок твердого сиру і завернути у рулет. Закріпити зубочисткою. Обваляти у борошні, обсмажити на сковорідці з розігрітою олією з обох сторін до золотистості.
  2. Видавити у каструлю сік з 1 апельсина, половини лимона. В склянці змішати воду з крохмалем, додати у каструлю, всипати цукор і тертий імбир, перемішати. Поставити на вогонь і проварити 5 хвилин.
  3. Викласти рибу у форму для запікання, поверх викласти моркву по-корейськи, залити соусом, поставити у духовку (180 градусів) і випікати близько 15 хвилин.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *