Як приготувати ідеальну рельєфну глазур для паски: дуже простий рецепт

Одна з проблем, з якою часом стикаються господині під час приготування великодніх пасок – це глазур. Адже вона може і до рук липнути, і некрасиво лягати на виріб, і тріскатися.

Рецептом рельєфної глазурі поділилася кулінарка Ольга Рябенко.

Інгредієнти

  • 200 г цукру

  • 100 г яєчних білків

  • ¼ ч.л лимонної кислоти

  • щіпка солі

Приготування

  1. У велику миску додаємо білки і цукор. Ставимо на водяну баню, постійно помішуючи цю масу.

  2. Нагріваємо білкову масу доти – доки цукор не розтане.

  3. Знімаємо миску з водяної бані. Додаємо до цієї маси лимонну кислоту та сіль.Газовим пальником можна трохи підсмажити рельєф.

Нагадаємо, раніше ми писали про глазур на паску зі згущеного молока.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *