Одна з проблем, з якою часом стикаються господині під час приготування великодніх пасок – це глазур. Адже вона може і до рук липнути, і некрасиво лягати на виріб, і тріскатися.
Рецептом рельєфної глазурі поділилася кулінарка Ольга Рябенко.
Інгредієнти
-
200 г цукру
-
100 г яєчних білків
-
¼ ч.л лимонної кислоти
-
щіпка солі
Приготування
-
У велику миску додаємо білки і цукор. Ставимо на водяну баню, постійно помішуючи цю масу.
-
Нагріваємо білкову масу доти – доки цукор не розтане.
-
Знімаємо миску з водяної бані. Додаємо до цієї маси лимонну кислоту та сіль.Газовим пальником можна трохи підсмажити рельєф.
Нагадаємо, раніше ми писали про глазур на паску зі згущеного молока.