Цю страву з курячої печінки дуже просто готувати. Вона ідеально підійде як для сніданку, так і для вечері.
Процес приготування:
-
Печінку потрібно відварити протягом 5 хвилин після закипання. Процідити через сито.
-
Розігріти сковороду, налити олію, викласти нарізану кубиками цибулю, посмажити до напівготовності. Додати натерту моркву і смажити до готовності.
-
Вбити в миску три яйця, перемішати вінчиком. Додати нарізану зелену цибулю і нарізані кубиком варені яйця.
-
До цибулі з морквою влити соєвий соус, перемішувати 1 хвилину і зняти з вогню. Додати овочі до яєчної маси.
-
Додати нарізану на дрібні шматочки печінку, посолити і поперчити. Додати рисове борошно, все добре перемішати.
-
Викласти все в добре розігріту сковороду, змащену олією. Розрівняти, накрити кришкою, готувати 20-25 хвилин.
Смачного!