“Золото”, а не рецепт: як приготувати курячу печінку, щоб було 100% смачно

Цю страву з курячої печінки дуже просто готувати. Вона ідеально підійде як для сніданку, так і для вечері.

Процес приготування:

  1. Печінку потрібно відварити протягом 5 хвилин після закипання. Процідити через сито.

  2. Розігріти сковороду, налити олію, викласти нарізану кубиками цибулю, посмажити до напівготовності. Додати натерту моркву і смажити до готовності.

  3. Вбити в миску три яйця, перемішати вінчиком. Додати нарізану зелену цибулю і нарізані кубиком варені яйця.

  4. До цибулі з морквою влити соєвий соус, перемішувати 1 хвилину і зняти з вогню. Додати овочі до яєчної маси.

  5. Додати нарізану на дрібні шматочки печінку, посолити і поперчити. Додати рисове борошно, все добре перемішати.

  6. Викласти все в добре розігріту сковороду, змащену олією. Розрівняти, накрити кришкою, готувати 20-25 хвилин.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *