Фірмові хотдоги від переможниці “МастерШеф 14”: додайте ці інгредієнти для особливого смаку

Переможниця 14-го сезону українського кулінарного шоу “МастерШеф” Наталка Нікішина розкрила на своїй сторінці в Instagram секретний рецепт хотдога.

Процес приготування:

  1. Бекон нарізаємо тонкими смужками і обсмажуємо на середньому вогні до хрусткої текстури. У жир, що залишився від бекону, додаємо вершкове масло і борошно, обсмажуємо суміш до світло-коричневого відтінку.

  2. Потім вливаємо молоко і додаємо сир, ретельно перемішуючи до повного розплавлення сиру і загущення соусу. Молочну сосиску обсмажуємо до появи легкої золотистої скоринки.

  3. Для збирання хотдога булочку рекомендується трохи підігріти або підсмажити на грилі. Її намащуємо сирним соусом, викладаємо свіжий айсберг і моркву по-корейськи. Зверху кладемо гарячу сосиску, додаємо соуси — гірчицю, майонез і кетчуп — і щедро посипаємо хрусткими смужками бекону.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *