Венсан Кассель замилував рідкісним фото з 13-річною донькою від Моніки Белуччі

Французький актор і продюсер Венсан Кассель замилував фото зі своєю молодшою донькою Леоні від ексшлюбу з акторкою Монікою Белуччі.

Як відомо, 23 листопада Кассель відсвяткував своє 57-річчя. До привітань в Instagram долучилися фани, друзі та близькі. Зокрема, на своїй сторінці привітала тата й Леоні Кассель, про яку відомо зовсім мало. Молодша донька показала фото з батьком і доповнила його двома смайликами у формі тортів. Своєю чергою актор зробив репост фото й відреагував сердечками.

На чорно-білому кадрі можна побачити, як Кассель сидить поблизу доньки та хитро вдивляється в об'єктив.

Сама Леоні Кассель уникає публічності та закрила свій профіль в Instagram. Тому фани не можуть помилуватися свіжими фото з дівчиною. Також молодша донька експодружжя ніде не з'являється на публічних заходах.

Зазначимо, що від Моніки Белуччі у актора є ще старша донька Дева. Про неї відомо набагато більше. 19-річна дівчина пішла в модельний бізнес і нині підкорює світові подіуми.

Нагадаємо, що окрім доньки, з 57-річчям Венсана Касселя привітала його нова дівчина. Молодша на 30 років обраниця показала їхнє звабливе фото і зворушила підписом.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *